Jobbsøkere

Faste stillinger

Temp-Team rekrutterer til et betydelig antall faste stillinger hvert år innen de fleste bransjer og stillingskategorier.

For å vurderes til våre faste stillinger kan du enten søke på en konkret stilling, eller registrere CV i vår kandidatbase. Vi går nøye gjennom alle søknader og kaller aktuelle kandidater inn til et personlig intervju med tanke på umiddelbare eller framtidige jobbmuligheter. Under intervjuet kartlegger vi kvalifikasjoner, men også hvilke forventninger og ønsker du har til en ny jobb. Vi sørger deretter for at du presenteres for de jobbene som matcher deg.

I forbindelse med intervjuet vil vi også oppdatere kandidatprofilen din. Temp-Team søker aktivt i vår database i forbindelse med alle rekrutteringer. En stor del av våre stillinger ikke blir annonsert, derfor er det en stor fordel å være registrert i våre systemer.

Hver måned presenteres utvalgte kandidater for våre 10 000 kontaktpersoner i norske bedrifter. Presentasjon av deg som kandidat avtaler vi selvfølgelig på forhånd.

Faste stillinger