Bedrifter (1)

Bedrifter

Vi hjelper deg å finne dine nye medarbeidere, nøkkelpersoner og ledere

Temp-Team er en totalleverandør av rekrutterings- og bemanningstjenester. Lokal tilstedeværelse og nærhet til våre kunder og kandidater i snart 40 år, gir oss gode forutsetninger for å forstå og løse ditt behov for medarbeidere, spesialister og ledere – både til faste og midlertidige stillinger. For å hjelpe deg å velge rett gir vi med glede referanser fra kunder som anbefaler oss som byrå dersom du har behov for vikar, midlertidig bemanning eller rekruttering av nye fast ansatte.
Uavhengig av om du søker kandidater til en midlertidig stilling eller ønsker en komplett rekrutteringsprosess vil vi tilpasse elementene i løsningen til ditt behov for å finne og velge ut de beste kandidatene. Uansett løsning som velges vil vi jobbe for å innfri vårt kvalitetsmål om å alltid levere som avtalt.

Vi tilpasser løsningen til ditt behov og leverer som avtalt

Kontakt oss her eller ring 07030

Hva kan vi hjelpe deg med? Om henvendelsen gjelder Bemanning innen on-/offshore vennligst presiser dette i beskjeden din.

Lurer du på hvordan du skal skrive en god stillingsannonse eller gjennomføre en god rekrutteringsprosess? Les våre artikler og få tips om rekruttering og bemanning.

 • 40

  års erfaring

 • 5

  land

 • 3 400+

  kunder

 • 230 000+

  kandidater