Bedrifter

Rekrutteringsbyrå

Få en profesjonell partner

Det er mennesker som skaper verdi i en virksomhet. Derfor er en god match mellom kandidat og jobbprofil en grunnleggende forutsetning for en vellykket ansettelse.

Vil du forhindre feilansettelser og sikre at virksomheten din treffer riktig første gang - både med det personlige og profesjonelle? La et rekrutteringsbyrå hjelpe deg, og skap det beste grunnlaget for en effektiv ansettelse. 

I Temp-Team jobber vi målrettet for å gjøre dine visjoner til virkelighet og skape resultater med en effektiv rekrutteringsprosess - fra stillingsanalyse til annonsering og ansettelse. 

Er du på utkikk etter jobb, så har vi erfaring og ekspertise som kan hjelpe deg videre i karrieren. Se ledige stillinger her 

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (56) Kopi Crop Front

Derfor skal du velge et rekrutteringsbyrå

Hvorfor skal jeg bruke et rekrutteringsbyrå? Jeg kan da rekruttere selv? Tenker du også slik? Så vurder følgende:

Rekruttering med kunnskap og erfaring

Rekruttering av medarbeidere handler ikke bare om å legge ut noen stillingsannonser og så vente på at den rette matchen skal dukke opp. Det er mye mer nyansert enn det, i hvert fall hvis det skal gjøres effektivt.

Hvis du overlater prosessen til et rekrutteringsbyrå som Temp-Team, overlater vi ingenting til tilfeldighetene. Våre spesialister har både erfaring og spesialisert kunnskap som de bruker til å vurdere potensielle matcher. Dermed er din endelige beslutning ikke bare basert på ditt umiddelbare inntrykk av kandidaten, men også på grundige intervjuer, personlighetstester og fagrelevante tester.

Rekruttering tar tid og ressurser 

Rekruttering tar tid og krever ressurser som din bedrift kunne ha brukt et annet sted – selv om du velger den klassiske modellen og legger ut en stillingsannonse.

Modellen med å legge ut en stillingsannonse på alle jobbportaler og vente på et match er litt som å kaste et fiskesnøre ut i en innsjø og vente på napp. Kanskje det er napp – kanskje ikke – og hvilken profil biter i så fall?

Mange bedrifter glemmer at slike annonser ofte bare når ledige kandidater – og dermed ikke nødvendigvis de beste. Det kan være som å kaste snøret ut i en gjeddesjø når du fisker etter haier.

Feilrekrutteringer er dyre 

Det kan være dyrt å ansette feil kandidat. Faktisk kan det koste opptil to ganger årslønnen hvis en nyansatt forlater stillingen innen det første året.

Som kunde hos Temp-Team trenger du ikke bekymre deg for dyre og tidkrevende feilansettelser. Skulle det mot formodning ikke være sammenheng mellom visjon og virkelighet, er din bedrift sikret gjennom vår garantordning.

Onboarding Temp Team Rekruttering Bemanning

Med 40 års erfaring har vi vært engasjert i nesten alle tenkelige bransjer, og gjennom årene har vi rekruttert alt fra lagermedarbeidere og sjåfører til IT-konsulenter og salgsdirektører. Som et rekrutteringsbyrå hjelper vi med både spesialist- og lederrekruttering, samt rekruttering av vikarer. Derfor kan vi også hjelpe akkurat din virksomhet.

Prosessen tilpasses alltid dine behov, men generelt vil en typisk rekrutteringsprosess hos oss i Temp-Team forløpe omtrent slik:

Vi besøker bedriften din
For å sikre at vi har en følelse av bedriftens arbeidsmiljø, visjoner og verdier, starter rekrutteringsprosessen alltid med et besøk hos deg. Her vil vi snakke med deg om forventningene til kandidatene. Dette skaper et godt grunnlag for den videre prosessen.

Vi starter selve prosessen
Når vi har avstemt forventningene, starter vi selve rekrutteringsprosessen - og i Temp-Team er den både bred og målrettet. Om det er utfordrende å finne kompetansen vi er ute etter benytter vi oss av search. Det betyr at vi aktivt søker etter de best egnede kandidatene – og venter ikke på at de kontakter oss. Dette sikrer at vi ikke bare finner de beste arbeidssøkende kandidatene, men de beste totalt sett.

Vi intervjuer de beste kandidatene
Når vi har plukket ut de beste kandidatene, kaller vi dem inn til første samtale. En av våre rekrutteringsspesialister sørger for at det er match mellom kandidat, arbeidssted og stilling. Dette kan vi blant annet kartlegge med fagrelevante tester som evnetesten CORE, og personlighetstesten OPTO. Dette vil gi deg en dypere innsikt i kandidatens adferd.

Les mer om våre testverktøy her

Du får en oversikt over kandidatene
Når vi har håndplukket og screenet kandidatene, vil du få en presentasjon av de beste av de beste. Nå kan du gjennomføre jobbintervjuer, og ansette den kandidaten som passer 100 % til jobbprofilen.

I denne delen av prosessen er din magefølelse viktig, men det betyr ikke at vi ikke hjelper deg helt i mål med ansettelsen. Vi deltar gjerne i jobbsamtalene, og tilbyr også å bistå deg på forhånd.

Ofte stilte spørsmål om rekrutteringsbyrå

 • Hva er et rekrutteringsbyrå?

  Et rekrutteringsbyrå hjelper deg med å finne dine nye faste medarbeidere, og kan bistå deg i hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Vi hjelper virksomheter med å rekruttere innen et bredt spekter av bransjer og stillingskategorier, og kan også finne egnede vikarer til både korte og lengre oppdrag. 

 • Hvorfor benytte rekrutteringsbyrå?

  Rekrutterere bruker en kombinasjon av kjennskap til markedet, forståelse av virksomhetens behov og en grundig vurdering av kandidatenes kompetanse og adferd for å finne de rette kandidatene. 

  Et rekrutteringsbyrå har et bredt nettverk og erfaring med å identifisere de beste kandidatene. De kan også hjelpe til med å effektivisere prosessen og sikre en profesjonell gjennomføring. 

  Selv for små virksomheter kan et rekrutteringsbyrå være en verdifull investering, da de kan hjelpe til med å finne kvalifiserte kandidater raskt og effektivt - noe som sparer tid og ressurser. Med profesjonell bistand til å finne en ny medarbeider sikrer du en optimal rekrutteringsprosess, og du unngår en dyr og tidkrevende feilrekruttering. 

 • Hvordan fungerer prosessen med et rekrutteringsbyrå?

  En prosess hos oss består av følgende:

  Besøk og samtaler med bedriften: Vi besøker deg som kunde for å bli kjent med virksomheten og få en følelse av arbeidskultur og miljø. Temp-Team uformer en jobbprofil på bakgrunn av samtaler og materiell fra deg.

  Kandidatsøk: Vi sørger for stillingsannonse og annonsering, søker i våre databaser eller utfører annen form for search i våre nettverk.

  Utvelgelse og administrasjon: Her behandler vi søknader, gjennomfører telefonintervju og personlige intervju, eventuelt personlighetstest og evnetest, og sjekker alltid referanser hos tidligere arbeidsgivere.

  Presentasjon og ansettelse: Temp-Team presenterer egnede kandidater, og du som kunde gjennomfører dine egne intervjuer med utvalgte kandidater. Vi kan også tilrettelegge og/eller delta på disse intervjuene. Neste steg er å skrive kontrakt med den riktige kandidaten. Temp-Team håndterer tilbakemelding til kandidatene som ikke nådde opp.

  Evt. oppfølging og evaluering

Kontakt oss og la oss bli din neste rekrutteringspartner

Hos Temp-Team får du et seriøst rekrutteringsbyrå som rekrutterer med utgangspunkt i akkurat din virksomhets behov

Hva kan vi hjelpe deg med? Om henvendelsen gjelder Bemanning innen on-/offshore vennligst presiser dette i beskjeden din.