Rekruttering og bemanning, Romerike

Vår adresse:
Storgaten 18
2000 Lillestrøm
Norge

Telefon: 07030   /   +47 22 05 96 00

E-post: lillestrom@temp-team.no

Charlotta Renberg Gaden

Charlotta Renberg Gaden

Seniorrådgiver

Mob: +47 982 44 713

che@temp-team.no

Se profil

Charlotta Renberg Gaden

Charlotta har jobbet i TEMP-TEAM som Seniorrådgiver siden 2009. Hun har over 15 års erfaring fra rekruttering og bemanningsbransjen på Romerike. Charlotta har god kompetanse til stillinger innen lager, logistikk og produksjon. I tillegg har hun bred erfaring fra administrative stillinger som kundeservice, kontor, innkjøp og sentralbord. Charlotta har et solid nettverk og mange faste kunder.

Ellen Elisabeth Helms

Ellen Elisabeth Helms

Rekrutteringsansvarlig

Mob: +47 982 44 710

ebo@temp-team.no

Se profil

Ellen Elisabeth Helms

Ellen har jobbet i TEMP-TEAM siden 1996 i ulike roller. Hun har de siste årene innehatt stillingen som Rekrutteringsansvarlig på avdeling Lillestrøm. Ellen har hovedansvar for rekruttering samt oppdatering av kandidatbaser med påfølgende kvalitetssjekker og gjennomføring av ulike tester.
Ellen er sertifisert på Master Person Analyse (MPA) - en DNV-sertifisert personlighetstest, samt at hun har gjennomført kurs i Intervjuteknikk.

Mona Nilsson

Mona Nilsson

Seniorrådgiver

Mob: +47 982 44 787

mjo@temp-team.no

Se profil

Mona Nilsson

Mona har jobbet i TEMP-TEAM som Seniorrådgiver siden 2008. Fra tidligere har hun over 20 års erfaring innen oppsøkende salg og som Salgsleder. Mona jobber med alle typer stillingskategorier, men primært innen segmentene kundeservice, økonomi og regnskap. Mona har opparbeidet seg et stort nettverk og har mange faste samarbeidspartnere.

Lena Nordnes

Lena Nordnes

Rådgiver

Mob: +47 982 44 711

lno@temp-team.no

Se profil

Lena Nordnes

Siw Frostrud

Siw Frostrud

Regionsjef

Mob: +47 982 44 701

sfr@juhlergroup.no

Se profil

Siw Frostrud

Siw er regionsjef og har ansvaret for flere avdelinger i Oslo og Akershus.
Siw startet i TEMP-TEAM som salgs- og personalkonsulent i 1996 og har hatt rollen som operativ avdelingsleder ved kontoret i Lillestrøm i 12 år. I tillegg har hun vært med på å etablere nye kontorer i selskapet, og har de siste årene jobbet som regionsjef. Siw holder interne salgskurs og har ansvaret for arrangementer for kunder og ansatte. Siw er sertifisert i flere ulike testverktøy blant annet MPA, en DNV-sertifisert personlighetsanalyse. Siw er en del av ledergruppen i Norge.

Kontakt oss via skjemaet, eller ring 07030