Smilende ung student eller nyutdannet jente

Temp-Team Young Talent Recruitment

Unge og nyutdannede

For deg som er student eller i starten av din karriere

Young Talent Recruitment er en spesialistavdeling i Temp-Team for rekruttering og utleie av studenter og nyutdannede med inntil fem års arbeidserfaring. Vårt samarbeid med studenter og utdanningsinstitusjoner gir oss en unik mulighet til å tiltrekke oss spennende bedrifter i ulike bransjer.

Vi vet at dagens studenter blir stadig mer utdannede. Med valgfag, utveksling, internship og verv tilegner de seg mye kunnskap og spisskompetanse allerede fra skolebenken. Talent-Team jobber derfor tett sammen med studenter og nyutdannede for å skape den optimale match mellom våre kunder og kandidater.

Vi tror på deg og ditt potensiale og ønsker å bidra til at veien inn på arbeidsmarkedet blir en positiv opplevelse.

Bilder Ny Webside 2023 (6)

Rekruttering til faste stillinger

Vi rekrutterer til både fulltid- og deltidsstillinger på tvers av alle Temp-Team sine kunder over hele landet.

Er du student på jakt etter en relevant jobb ved siden av studiene? Eller er du ferdig utdannet og skal ut i arbeidslivet på fulltid? Talent-Team kan presentere deg for spennende stillinger innen de fleste bransjer.

Young Talent Re

Søk og registrer deg

Bli en del av vår kandidatbase ved å sende inn søknad på en konkret stilling, eller registrer CV-en din hos oss. 

Vi søker aktivt i kandidatbasen i forbindelse med alle rekrutteringer. Er du aktiv søker er det viktig å holde profilen din oppdatert til enhver tid. Mange stillinger blir ikke lyst ut - du vil derfor ha stor fordel av å være registrert i våre systemer.

Young Talent Recruitment - Midlertidig stilling

Midlertidig stilling

Å jobbe på engasjement eller som vikar er en perfekt mulighet for deg som vil prøve deg innen ulike bransjer, utvide nettverket ditt eller bli kjent med forskjellige bedrifter. Noen ønsker en fleksibel hverdag mens andre trenger relevant erfaring i jakten på drømmejobben. Ikke minst kan en midlertidig stilling ved siden av studiet gi deg den erfaringen du trenger for å lande din første jobb. 

Uansett årsak kan vi bidra til å åpne dørene for spennende muligheter i arbeidslivet for studenter og kandidater med inntil 5 års arbeidserfaring.

Young Talent Recruitment

Vi tar din karriere på alvor!

Den første jobben din er med på å bestemme hvilken retning karrieren din vil ta. Vi hjelper deg med å få en fot innenfor næringslivet, og ta de rette valgene for å komme dit du ønsker. Temp-Team Young Talent Recruitment er lidenskapelig opptatt av å gi studenter og nyutdannede de riktige mulighetene.

Hvorfor velge Young Talent Recruitment?

Vi setter mennesker i fokus. Vi bryr oss om våre kandidater og gjennomfører personlige intervjuer hvor faglige og personlige kvalifikasjoner blir grundig belyst. Vår markedskommunikasjon baserer seg på direkte dialog med både kunder og kandidater.

Så, hvilke muligheter kan vi tilby deg? 

  • Spesialister som snakker ditt språk.
  • Bli presentert som en av få, i stedet for å være en av mange i en søknadsprosess.
  • Bli presentert for stillinger du muligens ikke hadde turt å søke på selv.
  • Få relevant deltidsjobb ved siden av studier eller relevant jobb etter studier.
  • Rådgivere som kan hjelpe deg med søknadsprosessen og å se ditt eget potensiale
22

Hvordan skriver du en god jobbsøknad, setter opp en CV eller forbereder deg til intervju? Ta en titt på våre artikler for jobbsøkere og få nyttige tips på veien.