Store deler av livet vårt tilbringes på arbeidsplassen. Derfor er det viktig å gjøre noe vi liker, i en virksomhet vi trives i. Samspillet mellom arbeidsmiljø, arbeidsoppgaver og egen motivasjon får oss til å yte vårt beste. I TEMP-TEAM fokuserer vi på å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og vi vil hjelpe og veilede deg i din jobbsøkerprosess 

FASTE STILLINGER

FASTE STILLINGER

TEMP-TEAM rekrutterer til et betydelig antall faste stillinger hvert år innen de fleste bransjer og stillingskategorier.

For å bli vurdert til våre faste stillinger kan du enten søke på en konkret stilling, eller registrere din CV i vår kandidatbase. Vi går nøye gjennom alle søknader og kaller aktuelle kandidater inn til et personlig intervju med tanke på umiddelbare eller framtidige jobbmuligheter. Under intervjuet kartlegger vi dine kvalifikasjoner, men også hvilke forventninger og ønsker du har til en eventuell ny jobb. Et mangeårig og tett samarbeid med våre kunder sikrer at du presenteres for de jobbene som matcher deg.

I forbindelse med intervjuet vil vi også oppdatere din kandidatprofil. TEMP-TEAM søker aktivt i vår database i forbindelse med alle rekrutteringer. Vær oppmerksom på at en stor del av våre stillinger ikke blir annonsert. Det er derfor en stor fordel å være registrert i våre systemer.

Hver måned presenteres utvalgte kandidater for våre 10 000 kontaktpersoner i norske bedrifter. Presentasjon av deg som kandidat avtaler vi selvfølgelig på forhånd.

MIDLERTIDIGE STILLINGER

JOBBE SOM VIKAR?

Det er mange årsaker til at våre kandidater ønsker å jobbe som vikar. Noen vil ha en fleksibel hverdag med mulighet for å bli kjent med en rekke forskjellige bedrifter, mens andre trenger mer erfaring i jakten på drømmejobben. Uansett årsak kan vi bidra til å åpne dører for deg til spennende muligheter i arbeidslivet.

TEMP-TEAM har om lag 500 ansatte i arbeid hos våre kunder til enhver tid. Oppdragene er av både kortere og lengre varighet, hos både store og små virksomheter over hele landet, og innenfor de fleste bransjer og stillingskategorier.

ENKELT Å SØKE OG REGISTRERE

DET SKAL VÆRE ENKELT Å SØKE OG REGISTRERE DIN CV

Uansett om du ønsker å søke på en bestemt stilling eller vil registrere din CV hos oss ønsker vi å gjøre prosessen enklest mulig for deg.
Har du en ferdig utfylt CV kan du legge den ved som et dokument.

I tillegg til CV ønsker vi at du legger ved et søknadsbrev. Søknadsbrevet skal ikke gjenta CV'en, men fokusere på hvorfor du velger å søke på stillingen. Hvilke kvalifikasjoner, egenskaper og erfaring har du som gjør at oppdragsgiveren bør velge akkurat deg? Vi anbefaler at søknadsbrevet er på maks en side. 

TEMP-TEAM har en omfattende kandidatbase som vi bruker aktivt ved alle oppdragene vi jobber med. Dersom du ønsker å registrere CV'en din kan du velge å opprette den fra grunnen av eller overføre informasjon fra LinkedIn eller Jobbreg profil. For at vi skal kunne finne nettopp deg er det viktig at profilen er godt utfylt med arbeidserfaring, utdannelse og ferdigheter.

DINE FORDELER VED Å JOBBE FOR OSS

Samspillet mellom arbeidsmiljø, arbeidsoppgaver og egen motivasjon, får oss til å yte vårt beste. I TEMP-TEAM fokuserer vi på å finne personer og virksomheter som passer godt sammen og vi vil hjelpe og veilede deg i din jobbsøkerprosess.

Tett personlig oppfølging underveis
Tett personlig oppfølging underveis
Mulighet for fleksibilitet og variasjon
Mulighet for fleksibilitet og variasjon
Likebehandling av lønns- og arbeidsvilkår
Likebehandling av lønns- og arbeidsvilkår
Obligatorisk tjenestepensjon
Obligatorisk tjenestepensjon
Tilegne deg variert erfaring
Tilegne deg variert erfaring