Rekruttering og bemanning, Oslo Vest

Besøksadresse:
Klingenberggt. 7b, 0161 Oslo

Postadresse:
Postboks 1493 Vika, 0116 Oslo

Telefon: 07030   /   +47 22 05 96 00

E-post: oslo.vest@temp-team.no

Bente Mangor-Jensen

Bente Mangor-Jensen

Avdelingsleder

Mob: +47 982 44 770

bje@temp-team.no

Se profil

Bente Mangor-Jensen

Bente er avdelingsleder for vårt kontor på Skøyen. Hun har jobbet nesten 10 år med rekruttering i ulike lederroller i JuhlerGroup Norge. Bente kommer fra reiselivsbransjen hvor hun i mange år jobbet som salgssjef og regionssjef for henholdsvis et flyselskap og et rederi. Bente jobber gjerne med rekruttering til salgs- og markedsstillinger på alle nivåer. Bente har studert på HiA og HiB.

Berit Taksdal Øglænd

Berit Taksdal Øglænd

Seniorrådgiver

Mob: +47 982 44 762

boe@temp-team.no

Se profil

Berit Taksdal Øglænd

Berit er seniorrådgiver innen rekruttering og bemanning ved vårt kontor på Skøyen. Berit samarbeider med både norske og internasjonale kunder og innehar spesialkompetanse på stillinger innen økonomi, administrasjon, HR og markedsføring. Hun har bistått en rekke virksomheter i nærområdet Lysaker og Skøyen med å finne de rette kandidatene innen disse fagområdene. Berit har blant annet utdanning fra BI innen ledelse og coaching.

Sigrid Vestad

Sigrid Vestad

Rekrutteringsansvarlig

Mob: +47 982 44 735

siv@temp-team.no

Se profil

Sigrid Vestad

Sigrid har solid erfaring innen rekruttering og bemanning med stillinger innen mange ulike områder og nivåer. Hun har også erfaring fra et executive search selskap. Sigrid har utdannelse innen HR og økonomi og er sertifisert på det arbeidspsykologiske verktøyet MPA. Hun har tidligere jobbet som ERP-konsulent.

Kontakt oss via skjemaet, eller ring 07030