Banner Web 2800 X 960 (1)
Tilbake til alle artikler,

Har dere få søkere på jobben som er utlyst?

Sliter du med å få både nok og passende søkere til stillingen?


Da skal du få noen gode tips fra oss i Temp-Team som kan øke sjansene for å finne de rette kandidatene:

Listen over krav - Hvor lang er den?

Er alle kravene virkelig nødvendige eller har de blitt plassert der fordi de alltid har vært der. Med færre krav legger du forholdene til rette for at flere føler seg gode nok til å søke.


Annonsen – tiltrekker den seg målgruppen?

Tone, riktig tittel, tilbud... Les gjennom annonsen med friske øyne. En god annonse krever litt kjærlighet og må skrives med målgruppen i tankene. Sørg for at annonsen fremhever hvorfor du er en attraktiv arbeidsgiver og hva som er attraktivt med akkurat denne stillingen.


Kanaler – Vises annonsen på de riktige stedene?

Det finnes et hav av muligheter når du skal velge reklamekanal. Det er viktig å synliggjøre annonsen til de rette personene, kanskje er det en kategori med kandidater du ikke har tenkt på. Vurder om du har valgt riktige kanaler eller om du kanskje bør supplere med flere. Glem heller ikke å aktivere nettverket ditt – be om tips, be kollegaer om å spre annonsen i deres nettverk osv.


Evne til å lære - På tide å tenke nytt?

Behovet for ulike roller, oppgaver og tjenester endres i takt med den raske utviklingen. Da blir lysten og evnen til å lære nye ting på jobben viktigere enn det du allerede kan. Hva krever din rolle fremover? Kanskje det er på tide å investere i den kandidaten som valgte å henvende seg til deg som bedrift, men som ikke har akkurat den «riktige» profilen. Kanskje det viser seg å bli din neste «årets medarbeider».

Ønsker du støtte eller råd i rekrutteringsprosessen? 
Ikke nøl med å kontakte oss. Vi hjelper gjerne til.
Vi har et stort nettverk, og lang erfaring med god og effektiv rekruttering og bemanning.
Vi er og veldig stolte av eksklusiviteten og nærheten vi tilbyr våre kunder.

Del: