Rekruttering og bemanning i Oslo


Få hjelp til rekruttering og bemanning i Oslo av våre dedikerte konsulenter. Unngå feilrekrutteringer og få hjelp til hele ansettelsesprosessen og den etterfølgende onboardingen. Les om vår rekrutteringsprosess.

Bransjer og stillingskategorier

I vår avdeling for er vi seks medarbeidere som er klare til å bistå deg ved akutte og planlagte behov innen rekruttering og bemanning i Oslo. Vi har lang erfaring med rekruttering til de fleste bransjer og stillingskategorier; både medarbeidere, ledere og spesialister til enten faste stillinger, vikariater eller engasjementer.

TEMP-TEAM er et landsdekkende rekrutterings- og bemanningsbyrå som finner god match mellom kandidater og virksomheter. Vår rekrutteringsprosess er grundige for å sikre at vi finner den rette kandidaten til deg.

Vi tilpasser løsningen til ditt behov - les om vår prosess

Vår prosess er oppdelt i fem faser. Du kan velge å la oss ta hele prosessen eller kun bistå i deler av den.

Første fase er et møte hos dere hvor vi går gjennom en kravspesifikasjon og får vite hva dere er på jakt etter.

Andre fase er jakten på den rette kandidaten. Vi har et godt annonseprodukt hvor vi sammen med deg skriver en god annonsetekst for å tiltrekke oss de rette søkerne. Vi benytter oss også av vår CV-database, og søker i eksterne baser og nettverk, blant annet LinkedIn.

I fase tre intervjuer vi aktuelle kandidater, hvor vi har stort fokus på personlighet og faglig kompetanse for å finne den rette matchen for dere. Om det er aktuelt vil vi tilby deg forskjellige faglige tester, for å sikre at det faglige nivået er som forventet.

Når vi har dannet oss et inntrykk av alle kandidatene gir vi stafettpinnen videre til deg. I fase fire får du en presentasjon av de mest aktuelle kandidatene og forteller oss hvem du ønsker å treffe for et intervju hos dere. Etter gjennomførte intervjuer sjekker vi referanser og tilbyr også muligheten for ytterligere tester og bakgrunnsjekk av finalekandidatene. Vårt mål er at du skal være 100 % sikker i valget du tar, i tett dialog med oss i TEMP-TEAM. Les om hvordan vi kan hjelpe deg med sluttvurderingen.

I siste fase gir vi muntlig tilbakemelding til alle kandidater som har vært i prosess. Vi avtaler hvordan dere ønsker videre oppfølging og om det er ønskelig med bistand til onboarding.

TEMP-TEAM Oslo - din samarbeidspartner innen rekruttering og bemanning

Når du benytter deg av oss som rekrutteringskonsulenter, fungerer vi også som dine rådgivere. Er du usikker på hvilken kompetanse dere egentlig har bruk for hos en medarbeider – eller i tvil om hvilken kandidat du ønsker å gå videre med, står vi klare til å gi deg våre beste råd.

Les mer om våre tjenester her: rekruttering og innleie.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om rekruttering og bemanning på tlf. 07030 eller e-post til oslosentrum@temp-team.no.

Kontakt oss via skjemaet, eller ring 07030