Rekruttering og bemanning, Kolbotn

Vår adresse:
Kolbotnveien 23
1410 Kolbotn
Norge

Telefon: 07030   /   +47 22 05 96 00

E-post: kolbotn@temp-team.no

Heidi Strømberg

Heidi Strømberg

Avdelingsleder

Mob: +47 982 44 716

hst@temp-team.no

Se profil

Heidi Strømberg

Heidi har jobbet med rekruttering og bemanning ved vårt kontor siden 2005. Fra tidligere har hun mange års erfaring som markedskonsulent og som Account Manager. Heidi er sertifisert rekrutterer gjennom DNV.

Berit Vefald

Berit Vefald

Seniorrådgiver

Mob: +47 982 44 740

bve@temp-team.no

Se profil

Berit Vefald

Berit har jobbet med rekruttering og bemanning ved vårt kontor siden 2015. Fra tidligere har hun lang erfaring fra reklame- og profileringsbransjen med salg og markedsføring.

Stine Ruberg

Stine Ruberg

Rådgiver

Mob: +47 982 44 721

sru@temp-team.no

Se profil

Stine Ruberg

Stine har mer enn 10 års erfaring som salgs- og markedssjef innen bank, finans og forsikring til B2C og B2B markedet. Hennes spesialfelt har vært effektivisering og digitalisering av salgs- og kundeprosesser, kundeutvikling og kundelojalitet. Hun har allsidig arbeidserfaring fra små bedrifter til store internasjonale globale selskaper innen farmasøytisk industri, internasjonale betalingskort, hotell og reiseliv.

Rekruttering og bemanning Kolbotn


Avdeling Kolbotn holder til på Kolbotn Torg og har jobbet i områdene Follo og Oslo syd siden 1995. Vår lange erfaring og kontakt med markedet i lokalområdet har gjort oss til en foretrukket leverandør av rekrutterings- og bemanningstjenester.

Våre strukturerte intervjuer og referansekontroller bidrar til å sikre et godt og riktig helhetsbilde av kandidatene. Vi jobber hele tiden for å ha tilgjengelige kandidater for vikariater og engasjementer.

Velg riktig medarbeider

Det å ansette en ny medarbeider er aldri en enkel sak. Det er viktig med en god og strukturert prosess fra begynnelse til slutt.

Vi kan alltid stå inne for den samme gode kvaliteten i våre rekrutteringsprosesser:

- Vi er sertifisert bruker av Master sine Profilanalyser. - Vi er DNV-sertifisert på rekruttering. - Vi har tett samarbeid med Talent-Team, som jobber utelukkende med å finne de beste unge talentene og de mest kvalifiserte studentene. - Vi har også tett samarbeid med de øvrige avdelingene i Norge.

Vi opplever at det er mange som tar kontakt med oss igjen og igjen. Det tar vi som et godt tegn på at våre kunder er fornøyde med kandidatene og servicen vi formidler.

Kontakt oss via skjemaet, eller ring 07030