Rekruttering og bemanning Kolbotn


Avdeling Kolbotn holder til på Kolbotn Torg og har jobbet i områdene Follo og Oslo syd siden 1995. Vår lange erfaring og kontakt med markedet i lokalområdet har gjort oss til en foretrukket leverandør av rekrutterings- og bemanningstjenester.

Våre strukturerte intervjuer og referansekontroller bidrar til å sikre et godt og riktig helhetsbilde av kandidatene. Vi jobber hele tiden for å ha tilgjengelige kandidater for vikariater og engasjementer.

Velg riktig medarbeider

Det å ansette en ny medarbeider er aldri en enkel sak. Det er viktig med en god og strukturert prosess fra begynnelse til slutt.

Vi kan alltid stå inne for den samme gode kvaliteten i våre rekrutteringsprosesser:

- Vi er sertifisert bruker av Master sine Profilanalyser. - Vi er DNV-sertifisert på rekruttering. - Vi har tett samarbeid med Talent-Team, som jobber utelukkende med å finne de beste unge talentene og de mest kvalifiserte studentene. - Vi har også tett samarbeid med de øvrige avdelingene i Norge.

Vi opplever at det er mange som tar kontakt med oss igjen og igjen. Det tar vi som et godt tegn på at våre kunder er fornøyde med kandidatene og servicen vi formidler.

Kontakt oss via skjemaet, eller ring 07030