Rekruttering og bemanning, Bergen

Vår adresse:
Ulsmågvegen 24
5224 NESTTUN
Norge

Telefon: 07030   /   +47 22 05 96 00

E-post: bergen@temp-team.no

Vibeke Mortmannsgård

Vibeke Mortmannsgård

Daglig leder, avd. Bergen

Mob: +47 982 44 765

vmo@temp-team.no

Se profil

Vibeke Mortmannsgård

Angela Malofi

Angela Malofi

Rekrutterer

Mob: +47 982 44 788

ama@temp-team.no

Se profil

Angela Malofi

Monica Klette

Monica Klette

Rekrutterer

Mob: +47 982 44 771

mok@temp-team.no

Monica Klette

Rekruttering og bemanning i Bergen


TEMP-TEAM har avdelinger i hele landet. Vår avdeling i Bergen sentrum dekker hovedsakelig fylket Vestland med områdene Hordaland og Sogn og Fjordane.

Bransjer og stillingskategorier

I TEMP-TEAM Bergen jobber vi både med rekruttering og innleie. Vi dekker de fleste bransjer og jobber med stillinger innen økonomi og regnskap, administrasjon, lager og logistikk, salg og markedsføring, olje, gass og engineering, mekanikk, bygg og anlegg, industri, sesongarbeidere og håndverkere. Andre stillinger vi jobber med er tannhelsesekretær og de fleste stillinger innen bilbransjen som bilmekaniker, oppretter, kundemottak og lakkere. Vi har også anleggsgartnere. maskinførere, sveisere, glassmontører og tømrere, og mange, mange flere.

Søker du en ny, dyktig leder eller spesialist, har vi også erfaring med dette. Her bistår vi deg gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Det første skrittet

Vi starter prosessen med å besøke din bedrift for å få innblikk i deres arbeidsmiljø og bedriftskultur. Her vil vi ta en prat for å høre hva dere søker etter av kompetanse, egenskaper og personlighet, og avklare tidspunkt for ønsket oppstart.

Med en god kravspesifikasjon starter vi søket etter den perfekte kandidaten til dere.

Gjennom vår prosess går vi nøye gjennom vår kandidatbase og vårt brede nettverk. Finner vi ikke den rette kandidaten for dere, vil vi sammen med dere lage en stillingsannonse som vi legger ut i våre kanaler. Etter grundig vurdering av søkerne, kaller vi inn til intervju hos oss og presenterer aktuelle kandidater til dere for videre vurdering.

Kandidater dere ønsker å treffe blir kalt inn til et førstegangsintervju hos dere, hvor finalekandidatene blir referansesjekket. Vi tilbyr også både evne- og fagtester dersom dette kan være aktuelt.

Sluttvurdering

Om ønskelig tilbyr vi sluttvurdering dersom du kun har behov for bistand i deler av prosessen. Les om vår
sluttvurdering.

På jakt etter drømmejobben?

Er du på jakt etter drømmejobben kan du registrere deg og laste opp din CV hos oss. Husk å fylle inn så mye informasjon som mulig. Da blir enklere for oss å se hva du kan passe til.

Her er en oversikt over
våre ledige stillinger.

Kontakt oss via skjemaet, eller ring 07030