Talent-Team tar din karriere på alvor!

 

Den første jobben din er med på å bestemme hvilken retning karrieren din vil ta. Vi hjelper deg med å få en fot innenfor næringslivet, og ta de rette valgene for å komme dit du ønsker. 

 

Talent-Team er lidenskapelig opptatt av å gi studenter og nyutdannede de riktige mulighetene. Les mer om oss her.

REKRUTTERING

REKRUTTERING

Talent-Team rekrutterer til både fulltid- og deltidsstillinger på tvers av alle Temp-Team sine kunder over hele landet. For å bli en del av vår kandidatbase kan du enten søke på en konkret stilling, eller registrere din CV i vårt system. Les mer her.

MIDLERTIDIGE STILLINGER

MIDLERTIDIGE STILLINGER

Ønsker du å jobbe som vikar? Å ha en relevant midlertidig stilling kan gi deg verdifull erfaring for å lande din neste jobb. 

Vi bidrar til å åpne dører til spennende muligheter i arbeidslivet både for deg som er student og kandidater med inntil 5 års arbeidserfaring. Hvorfor kan en midlertidig stilling være det rette for deg?

ENKELT Å SØKE OG REGISTRERE DEG

SØK OG REGISTRER DEG

For å søke på en stilling kan du enkelt legge ved CV-en din som et dokument eller søke med din LinkedIn- eller Jobreg-profil. I tillegg til CV ønsker vi at du legger ved et søknadsbrev. Ha fokus på hvorfor du velger å søke på stillingen samt hvilke kvalifikasjoner, egenskaper og erfaring du har som gjør at oppdragsgiveren bør velge akkurat deg.

Finn ledige stillinger her

Talent-Team har en omfattende kandidatbase som vi bruker aktivt i forbindelse med alle oppdragene vi jobber med. For at vi skal kunne finne nettopp deg, er det viktig at profilen er godt utfylt med arbeidserfaring, utdannelse og dine ferdigheter. 

Registrer deg enkelt her.

DINE FORDELER VED Å JOBBE FOR OSS

Samspillet mellom arbeidsmiljø, arbeidsoppgaver og egen motivasjon, får oss til å yte vårt beste. I TEMP-TEAM fokuserer vi på å finne personer og virksomheter som passer godt sammen og vi vil hjelpe og veilede deg i din jobbsøkerprosess.

Tett og personlig oppfølging
Tett og personlig oppfølging
Mulighet for fleksibilitet og variasjon
Mulighet for fleksibilitet og variasjon
Likebehandling av lønns- og arbeidsvilkår
Likebehandling av lønns- og arbeidsvilkår
Obligatorisk tjenestepensjon
Obligatorisk tjenestepensjon
Tilegne deg variert erfaring
Tilegne deg variert erfaring