Rekruttering og bemanning Helsfyr


TEMP-TEAM er et landsdekkende rekrutterings- og bemanningsselskap med over 40 års erfaring. Vår avdeling på Helsfyr dekker blant annet følgende områder: Helsfyr, Bryn, Ensjø, Økern, Alna, Veitvedt, Tveita, Ryen, Grorud, Kalbakken og Stovner.

I vår avdeling på Helsfyr jobber våre rådgivere med å finne den rette matchen mellom jobbsøkere og arbeidsgivere.

I TEMP-TEAM Helsfyr har vi erfaring med rekruttering og bemanning innen mange bransjer. Vi løser oppdrag med stillinger innen salg og markedsføring, kontor og administrasjon, HR, lager og logistikk og økonomi og regnskap. Vi opplever blant annet stor etterspørsel av serviceteknikere og alle nivåer av stillinger på et kundesenter.

Er du på utkikk etter rekruttering av en leder eller en spesialist, har vi rekrutteringsrådgivere sittende klare til å hjelpe deg gjennom rekrutteringsprosessen. Les mer om vår rekrutteringsprosess her.

Er du jobbsøker og i gang med å sondere terrenget, ta en titt på våre ledige stillinger. Huk av for Helsfyr.

Fordelen ved å bruke TEMP-TEAM Helsfyr

Med oss som samarbeidspartner sparer du både tid og kostnader. Du får en rekrutterings- og bemanningspartner med vilje og evne til å sette seg inn i din virksomhets behov. Vi er genuint opptatt av å finne kandidater som både har de rette kvalifikasjonene, og som passer inn i miljøet og kulturen i din bedrift. Les mer om TEMP-TEAM.

Jakten på den rette kandidaten

Vi setter alle kluter til for å finne de best kvalifiserte kandidatene til stillingen. Vi benytter oss av vårt brede nettverk og vår oppdaterte CV-database, og kontakter diskré potensielle kandidater som ikke offisielt er ledige på markedet. Parallelt annonserer vi stillingen i forskjellige jobbportaler for å være sikker på at vi finner den beste kandidaten til din virksomhet.

Referanser

«Vi har benyttet TEMP-TEAM avdeling Helsfyr som strekker seg mer enn 10 år tilbake, både når det gjelder rekrutteringer og innleie av personell. TEMP-TEAM leverer med profesjonalitet, gode kandidater og kvalitet. Vi kan trykt anbefale TEMP-TEAM som en solid samarbeidspartner når det gjelder rekruttering og bemanning!» - Svein Person, adm.dir. SATEMA

«TEMP-TEAM på Helsfyr er flinke til å finne riktige kandidater både i forhold til tidligere arbeidserfaring og mennesketype. De siler kandidatene for oss, slik at vi slipper mange bortkastede førstegangsintervjuer. Med andre ord: Flinke folk!! – Kjersti Dahlgren, logistikksjef Nippon Gases.

«TEMP-TEAM Helsfyr er vårt førstevalg ved nyansettelser. Profesjonelle og dyktige.» - Sigmund Berg, daglig leder Varmeteknikk.

Ta kontakt med TEMP-TEAM Helsfyr

Har du spørsmål til våre prosesser innen rekruttering og bemanning? Ta kontakt med oss, så kan vi fortelle deg hvordan TEMP-TEAM Helsfyr kan hjelpe deg med din neste rekrutterings- eller bemanningsprosess. Ring 07030 eller send oss en e-post på helsfyr@temp-team.no

Kontakt oss via skjemaet, eller ring 07030