Rekruttering og bemanning - Bil og mekanikk


Det krever tid og overskudd å rekruttere de riktige menneskene med de rette kvalifikasjonene. Det er sjelden en rask og enkel prosess, siden medarbeiderne skal ha spesialisert kompetanse og du er avhengig av å få de rette søkerne. Vi hjelper deg å finne de riktige kandidatene!

TEMP-TEAM - Bil og mekanikk kan hjelpe deg med følgende stillinger innen personbil og lettere kjøretøy:

Bilklargjører, bilmekaniker, bilelektriker, bilteknisk konsulent, biltekniker, bilselger, dekkmontør, delelager, garantiansvarlig, kundemottaker, biloppretter/lakkerer og teknisk klargjører.

Vi jobber også med stillinger innen tyngre kjøretøy:

Buss og lastebilmekaniker, delelager og kundemottaker.

Vi bistår deg også når du skal dekke lederroller og diverse andre stillinger:

Anleggsmaskinmekaniker, ettermarkedssjef, formann, industrimekaniker, montør, servicesjef, stedfortreder, teamleder, teknisk leder, togmekaniker og verksmester

Innleie gir deg fleksibilitet

TEMP-TEAM – Bil og mekanikk har mange dyktige og fleksible kandidater som står klare til å hjelpe deg her og nå, og så lenge du måtte ha behov for innleie. Dette skaper stor fleksibilitet for deg når du mangler ressurser ved sykdom, ferieavvikling, foreldrepermisjon eller ved høyt arbeidspress.

Rekruttering til faste stillinger

Med TEMP-TEAM – Bil og mekanikk som samarbeidspartner sparer du både tid og kostnader. Vi rekrutterer til alle nivåer og innen de fleste stillinger innen fagområdene bil, mekanikk og teknikk rettet mot lastebil-/, personbil- og anleggsbransjen. For å kunne velge ut de beste kandidatene, tilbyr vi anerkjente testverktøy og bakgrunnssjekk gjennom profesjonelle samarbeidspartnere. Våre rekrutteringsprosesser er kvalitetssikrede og godt dokumenterte.

Vil du høre hvordan vi kan hjelpe deg å finne din neste medarbeider innen fagområdene bil og mekanikk? Kontakt Umesh Sethi på tlf +47 982 44 776 eller e-post use@temp-team.no

Kontakt oss via skjemaet, eller ring 07030