Rekruttering og bemanning - Bil og mekanikk


For deg krever det ofte tid og overskudd å rekruttere de riktige menneskene med de rette kvalifikasjonene. Det er sjelden en rask og enkel prosess, siden medarbeiderne skal ha spesialisert kompetanse og du er avhengig av å få de rette søkerne.

Stillinger vi blant annet dekker innen personbil og lettere kjøretøy:

Bilklargjører, bilmekaniker, bilelektriker, bilteknisk konsulent, biltekniker, bilselger, dekkmontør, delelager, garantiansvarlig, kundemottaker, biloppretter/lakkerer og teknisk klargjører.

TEMP-TEAM - Bil og mekanikk jobber også med stillinger innen tyngre kjøretøy:

Buss og lastebilmekaniker, delelager og kundemottaker.

Og vi bistår deg når du skal dekke lederroller og diverse andre stillinger:

Anleggsmaskinmekaniker, ettermarkedssjef, formann, industrimekaniker, montør, servicesjef, stedfortreder, teamleder, teknisk leder, togmekaniker og verksmester

Innleie gir deg fleksibilitet

TEMP-TEAM – Bil og mekanikk har mange dyktige og fleksible kandidater som står klare til å hjelpe deg her og nå, og så lenge du måtte ha behov for innleie. Dette skaper stor fleksibilitet for deg når du mangler ressurser ved sykdom, ferieavvikling, foreldrepermisjon eller ved høyt arbeidspress.

Rekruttering til faste stillinger

Med TEMP-TEAM – Bil og mekanikk som samarbeidspartner sparer du både tid og kostnader. Vi rekrutterer til alle nivåer og innen de fleste stillinger innen fagområdene bil, mekanikk og teknikk rettet mot lastebil-/, personbil- og anleggsbransjen. For å kunne velge ut de beste kandidatene, tilbyr vi anerkjente testverktøy og bakgrunnssjekk gjennom profesjonelle samarbeidspartnere. Våre rekrutteringsprosesser er kvalitetssikrede og godt dokumenterte.

Les mer om hvordan vår 98244776 eller e-post: e-post på use@temp-team.no

Kontakt oss via skjemaet, eller ring 07030