Rekruttering og bemanning innen Bank, finans og forsikring

Besøksadresse:
Klingenberggata 7b, 0161 Oslo

Postadresse:
Postboks 1493, 0116 Oslo

Telefon: 07030   /   +47 22 05 96 00

Brian Furnes

Brian Furnes

Avdelingsleder og rådgiver

Mob: +47 982 44 798

bfu@temp-team.no

Se profil

Brian Furnes

Brian Furnes er avdelingsleder og rådgiver i Temp-Team avdeling Bank, finans og forsikring.

Han har flere års erfaring som strategisk rådgiver innen rekruttering og bemanning og har over lengre tid jobbet med å rekruttere ulike stillinger innen Bank, Finans og Forsikring. Brian er opptatt av å være en god og trygg rådgiver overfor både kunder og kandidater. Han har et sterkt engasjement for bransjen og er opptatt av kvalitet i alle ledd.

Brian har bred erfaring innen search og er sertifisert bruker av OPTO personlighetstest fra Master.

Heidi Strand

Heidi Strand

Rådgiver

Mob: +47 982 44 793

hes@temp-team.no

Se profil

Heidi Strand

Heidi Strand er Rådgiver i Temp-Team avdeling Bank, finans og forsikring.

Hun har erfaring fra bankbransjen med varierende fagområder som forsikring, boliglån og AML. Heidi jobber med både kunder og kandidater i avdelingen og fungerer som en strategisk rådgiver for begge parter gjennom hele rekrutteringsprosessen.

En rekrutteringsprosess med Heidi kjennetegnes med god oppfølging og tilgjengelighet både for kunde og kandidat.

Heidi har en bachelor i Økonomi og administrasjon fra BI med fordypning i Human Resource Management.

Håkon Wigenstad

Håkon Wigenstad

Rekrutteringskonsulent

hwi@temp-team.no

Se profil

Håkon Wigenstad

Håkon Wigenstad er rekrutteringskonsulent i Temp-Team avdeling Bank, Finans og Forsikring.

Han jobber i hovedsak med søk og sourcing av kandidater - og er derfor svært opptatt av å finne riktig person til riktig jobb. Håkon blir omtalt som kvalitetsbevisst og er opptatt av å skape en ryddig prosess fra A til Å, både for kunde og kandidat.

Han studerer en Bachelor i HR og personalledelse ved Høyskolen Kristiania.

Liva Lid

Liva Lid

Senior Rekrutterer

Mob: +47 959 80 214

lli@temp-team.no

Se profil

Liva Lid

Liva Lid er Senior Rekrutterer i Temp-Team avdeling Bank, finans og forsikring.

Hun har lang erfaring med sourcing innen IT og ledelse og har en sentral rolle i search & selection prosessen. Liva har også et fagansvar i Temp-Team Norge innen sourcing og Linkedin Recruiter.

Liva er opptatt av å kunne gi en best mulig tilgjengelighet og kvalitet for kandidater gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Liva har en bachelor fra høyskolen Kristiania innen markedsføring og salgsledelse, hun er også sertifisert bruker av OPTO personlighetstest fra Master.

Rekruttering og bemanning innen bank, finans og forsikring


Bank, finans og forsikringssektoren har stadig et økende behov for skarp og bred kompetanse. Bransjen er i sterk vekst med store endringer både gjennom innovasjon og teknologi. Riktig kompetanse er viktigere enn noensinne.

Temp-Team har spesialisert seg innenfor segmentet og har erfaring og kompetanse med rekruttering og bemanning til et bredt sortiment av stillinger.

Vi tilpasser løsninger - Temp-Teams rekrutteringsprosess har ulike faser som gjør det enklere for alle parter å finne ut hvor det er behov for bistand. Som kunde kan du velge å la oss ta hele prosessen eller bistå i deler av den.

Første fase er et kravspesifikasjonsmøte med kunden. Vi kartlegger hva kunden ønsker av sin kandidat og vi blir kjent med bedriften kandidaten skal jobbe i.

I andre fase skal vi for kunden finne den rette kandidaten. Temp-Team jobber aktivt med søk og nettverksbygging av kandidater, noe som gjør at vi til enhver tid har en aktiv base med ulike profiler med ulike kompetansenivåer

I tredje fase intervjuer vi kandidater og kartlegger kompetanse, motivasjon og kultur. Deretter tilbyr vi ulike faglige tester slik at vi sikrer at kandidaten oppnår nivået som er forventet.

Etter gjennomførte intervjuer sjekker vi referanser og tilbyr muligheten for ytterligere tester og bakgrunnssjekk av finalekandidatene. Målet er at gjennom tett dialog med oss i Temp-Team skal våre kunder være helt sikker på at riktig kandidat blir ansatt.

I siste fase gir vi tilbakemelding til alle kandidater som har vært i prosess.

Når ansettelsen(e) er fullført følger vi opp både kunde og valgt kandidat for å sikre at alle parter får den beste opplevelsen og en god onboarding.

Kontakt oss via skjemaet, eller ring 07030