Rekruttering og bemanning, Ålesund

Postadresse:
Temp-Team AS avd. Ålesund
Langelandsvegen 15
6010 ÅLESUND

Telefon: 07030   /   +47 22 05 96 00

E-post: aalesund@temp-team.no

Trine Elise Rødal

Trine Elise Rødal

Daglig leder, avd. Ålesund

Mob: +47 982 44 730

tro@temp-team.no

Se profil

Trine Elise Rødal

Trine har jobbet med rekruttering innen de fleste bransjer i årevis, og har god kjennskap til kandidat- og arbeidsmarkedet i ditt område. Har du behov for en rådgiver og rekrutterer som virkelig bryr seg om hvilke kandidater ditt firma trenger? En du kan sparre med? Eller er du på utkikk etter nye muligheter? Ja, da kan det være en god ide å kontakte Trine i Ålesund for en samtale.

Wegard Fladmark

Wegard Fladmark

Rådgiver

Mob: +47 982 44 748

wfl@temp-team.no

Se profil

Wegard Fladmark

Rekruttering og bemanning i Ålesund


Temp-Team har avdelinger i hele landet, og vår avdeling i Ålesund dekker hovedsakelig området Møre og Romsdal.

Bransjer og stillingskategorier

I Temp-Team Ålesund jobber vi både med rekruttering og innleie. Vi dekker de fleste bransjer og jobber med stillinger innen økonomi og regnskap, administrasjon, lager og logistikk, salg og markedsføring, olje, gass og engineering, mekanikk, bygg og anlegg, industri, sesongarbeidere og håndverkere. Andre stillinger vi jobber med er tannhelsesekretær og de fleste stillinger innen bilbransjen, som bilmekaniker, oppretter, kundemottak og lakkerere. Vi har også anleggsgartnere, maskinførere, sveisere, glassmontører og tømrere - og mange flere.

Søker du en ny dyktig leder eller spesialist, har vi også erfaring med dette. Her bistår vi deg gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Det første skrittet

Vi starter prosessen med å ta en prat for å høre hva dere søker etter av kompetanse, egenskaper og personlighet, og avklare tidspunkt for ønsket oppstart.

Med en god kravspesifikasjon starter vi søket etter den perfekte kandidaten til dere.

Som en del av prosessen går vi nøye gjennom vår kandidatbase og brede nettverk. Finner vi ikke den rette kandidaten her, vil vi sammen med dere lage en stillingsannonse som vi legger ut i våre kanaler. Etter grundig vurdering av søkerne, kaller vi inn til intervju hos oss og presenterer aktuelle kandidater til dere for videre vurdering.

Kandidater dere ønsker å treffe blir kalt inn til et førstegangsintervju hos dere, hvor finalekandidatene blir referansesjekket. Vi tilbyr også både evne- og fagtester dersom dette kan være aktuelt.

Sluttvurdering

Om ønskelig tilbyr vi sluttvurdering dersom du kun har behov for bistand i deler av prosessen. Les om vår
sluttvurdering.

På jakt etter drømmejobben?

Er du på jakt etter drømmejobben kan du registrere deg og laste opp din CV hos oss. Husk å fylle inn så mye informasjon som mulig. Da blir enklere for oss å se hva du kan passe til.

Her er en oversikt over
våre ledige stillinger.

Kontakt oss via skjemaet, eller ring 07030