Utdanning/Undervisning/Forskning

Hotell/Restaurant/Storhusholdning

Vil du være med å skape et inkluderende arbeidsliv?

TEMP-TEAM avd. Romerike

DAL
03.11.2023
Vikariat

Del:

Skriv ut:

Oversikt

På vegne av vår kunde på Øvre Romerike som arbeider med varig tilrettelagt arbeid og arbeidsforberedende trening, er vi på jakt etter deg som ønsker å jobbe som tilkallingsvikar til deres hyggelige kafe i Eidsvoll sentrum og bedriftens egen kantine på Dal. Vi ser for oss at du er fleksibel, initiativrik, løsningsorientert og serviceinnstilt. Du er tålmodig og du trives med å veilede, motivere og få fram det beste i deltagerne. Arbeidsoppgavene dine vil være å delta i tilberedelse av mat til kafeens kunder, ansatte, kollegaer, lokale institusjoner og små bedrifter. Med verdiene verdighet, raushet, endringsvilje og profesjonalitet - søker vi deg som ønsker å være med på å utgjøre en forskjell.
 

Arbeidsoppgavene dine vil i hovedsak være:
 • Deltagende veileder innen kantine- og kafedrift i kundens lokaler i Eidsvoll sentrum og Dal
 • Tilrettelegging, veiledning og oppfølging av deltagerne  
 • Opprettholde trygg og sikker drift  

Ønskede kvalifikasjoner: 
 • Fagbrev som kokk/konditor, evt. annen relevant erfaring 
 • Har du erfaring som veileder eller hatt ansvar for lærlinger tidligere er dette bare et pluss 
 • Førerkort klasse B (fordel men ingen krav)
 • Politiattest
 • Gode kommunikasjonsevner i norsk - både skriftlig og muntlig
 • Interesse for mennesker og forståelse for at vi mennesker har ulike utfordringer 
 • God evne til å organisere, planlegge og veilede
 • Du jobber tett med mennesker - så humør og humor er viktig! 

Vi tilbyr en stilling som tilkallingsvikar i en hyggelig og veldreven bedrift med mennesket i fokus. Det er ønske om snarlig oppstart og stillingen er estimert til å være en 15% stilling. Vi tilbyr kantineordning med reduserte priser, og det er betalt lunsjpause da du spiser sammen med "teamet ditt". Arbeidstiden vil være mandag - lørdag 08:00 - 15:30, litt avhengig om du er vikar i kantinen eller i kafeen. Kafeen er åpen på lørdager.  
Lønn etter avtale, og stillingen rapporterer til driftsleder. 

Er dette noe for deg? Vennligst søk via link. Har du allerede en profil hos oss er det viktig at den er så oppdatert som mulig. 

Vi vil gjerne ha deg med på laget så fort som mulig, og vil derfor behandle og vurdere alle søkere fortløpende. 
 
Når du jobber for TEMP-TEAM gir vi deg god og personlig oppfølging av konsulenter som har "mennesket i fokus" og mange års erfaring fra bransjen.
Ønsker du ytterligere informasjon er du velkommen til å ta kontakt med Lena Nordnes på tlf. 982 44 711 

Hører gjerne fra deg!
 
Temp-Team er et rekrutterings- og bemanningsbyrå. Vi leier ut medarbeidere og rekrutterer kandidater til både faste stillinger og midlertidige oppdrag innen alle bransjer og stillingskategorier. Oppdragsgiverne våre er både små og store virksomheter over hele landet. I Temp-Team setter vi mennesker i sentrum, og vi er opptatt av å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og vi gir deg tett og personlig veiledning underveis i din jobbsøkerprosess. Temp-Team har ca. 500 ansatte i arbeid hos våre kunder til enhver tid. Du er velkommen til å se om din drømmejobb er å finne blant alle våre ledige stillinger, eller å registrere din CV. Vi søker aktivt i vår kandidatbase i forbindelse med alle rekrutteringer. https://temp-team.no Siden starten i 1985 har vi vokst til 18 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Oslo, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Lillestrøm, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Tønsberg og Ålesund. Vi har spesialistavdelinger innen Bil og Mekanikk, Bank, Finans og Forsikring, samt Talent-Team som jobber med unge og nyutdannede. Vårt hovedkontor ligger ved Nationaltheatret i Oslo. Temp-Team inngår i Juhler Group, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Sverige, Finland, Danmark, Norge og England. Vår erfaring og kunnskap gir deg trygghet. Temp-Team er godkjent som bemanningsforetak hos Arbeidstilsynet og sertifisert som "Revidert Arbeidsgiver". I Norge har gruppen om lag 60 internt ansatte og en omsetning på 284 mill.