Økonomi/Regnskap

Vil du jobbe som Business Controller i et selskap i stor utvikling?

Volvo Maskin AS

TROLLÅSEN
01.02.2024
Fast

Del:

Skriv ut:

Oversikt


Business Controller

Er du omgjengelig, har et hode for tall og analyser, har høy gjennomføringskraft og trives med samarbeid - da venter morsomme oppgaver deg her! 

Bransjen og selskapet står ovenfor en stor utvikling innen elektrifisering og autonome løsninger.

Vi flytter inn i nytt og moderne hovedkontor i Oslo Logistikkpark Drøbak høsten 2024. Her har vi gode parkeringsmuligheter og mulighet for å slippe køen. Vi har også en etablert løsning for hjemmekontor.

Stillingen som Business Controller inngår i økonomiteamet, et engasjert og godt team. Med rapporter og analyser som sentral styringsinformasjon, vil du være en aktiv støttespiller og ressurs i selskapet, både internt og mot øvrige Volvo eide selskaper i Europa.
Stillingen rapporterer til CFO.
Det er en sentral og selvstendig rolle, med en fleksibel og variert hverdag hvor du både igangsetter, leder og støtter i prosjekter både internt og i samarbeid med øvrige Volvo selskaper.

Vi ser etter deg med en høyskoleutdanning i økonomi/finans, og noen års relevant erfaring fra lignende stilling. Skulle du ha erfaring fra lignende type organisasjon og miljø så er det selvfølgelig en fordel.

Hovedarbeidsoppgaver:
  • Analyser og lønnsomhetsoppfølging
  • Lede og støtte i prosjektarbeid, både internt og eksternt
  • Effektivisering av rutiner og prosesser
  • Utvikle rapporter, Power BI
  • Utarbeide budsjetter og prognoser
Kvalifikasjoner:
  • Økonomisk utdannelse på høyskolenivå
  • Interesse for digitalisering og effektivisering av prosesser
  • Gode IT kunnskaper, interesse for ERP og BI løsninger. Vi benytter i dag Microsoft Dynamics 365, Power BI, MS Office
  • Gode engelsk kunnskaper

Kjenner du deg igjen og liker det du leser – har du ønske om å jobbe på denne kanten av Oslo – da venter vi spent på at du laster opp din CV.
Har du spørsmål til stillingen - vi hører gjerne fra deg!

 
Volvo Maskin AS er Norges ledende anleggsmaskinleverandør. Selskapet har 235 ansatte, og omsetningen i 2022 var på over 4,1 milliarder. Hovedkontoret ligger i dag på Mastemyr, med underavdelinger i Drammen, Råde, Hamar og Frogner. Vi flytter inn i nytt og moderne hovedkontor i Oslo Logistikkpark Drøbak høsten 2024. Sammen med vår samarbeidspartner på service og reservedeler, Volvo Maskin Service, har vi den største serviceorganisasjon i bransjen med 520 medarbeidere og 210 servicebiler. Totalt har vi 21 serviceverksteder som dekker hele landet. Som salgsorganisasjon representerer vi Volvo, Sennebogen materialhåndterings-maskiner, og utstyr fra flere ledende leverandører. Volvo Maskin AS er kvalitetssikret etter NS ISO 9001 og miljøsertifisert iht. NS ISO 14001 og innehar Grønt Punkt sertifikat. Volvo Maskin AS inngår i Volvo Construction Equipment i AB Volvo konsernet.