Håndverk/Bygg/Anlegg/Mekanikk

Industri/Produksjon

Vil du ha en selvstendig hverdag og være på farten med servicebil?

TEMP-TEAM Avd. Kolbotn

Kolbotn
18.06.2024
Engasjement

Del:

Skriv ut:

Oversikt

For vår kunde på Kolbotn søker vi en ventilasjonstekniker eller servicetekniker med fagbrev innen ventilasjon til et lengre engasjement. Kundene holder hovedsakelig til i Oslo og Akershus/Østlandet.  

Hovedoppgavene i stillingen:

  • Drift og vedlikehold av ventilasjonsanlegg og klimainstallasjoner
  • Oppfølging av kundeporteføljen og servicekontrakter
  • Administrativt ansvar i forhold til dokumentasjon på utført arbeid
Ønskede kvalifikasjoner:
  • Den vi søker er gjerne Ventilasjonstekniker, Industrimekaniker, eller har fagbrev innen elektro eller automasjon.
  • God og relevant erfaring kan erstatte formell utdannelse. Vi gir kursing og opplæring.
  • Gode datakunnskaper
  • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig
  • Førerkort kl. B

Du trives med å samarbeide med gode kolleger, og du vil selv bidra med kompetanse, egen utvikling og initiativ. Du har god struktur i arbeidet ditt og trives med selv å ta ansvar i en fleksibel arbeidsdag. For rett person venter, i tillegg til gode kunder, en gjeng med dyktige og hyggelig kolleger.

Er dette noe du kunne tenke deg - last opp en kortfattet søknad og CV. Henvendelser behandles fortløpende! For ytterligere informasjon ta kontakt med Stine Ruberg i Temp-Team Kolbotn på telefon 982 44 721.

Temp-Team leier ut personell og rekrutterer kandidater til faste stillinger innen de fleste bransjer og stillingskategorier. Vår målsetning er å levere dyktige og motiverte medarbeidere som innfrir våre kunders krav til både faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper. I vår forretningsmodell fokuserer vi på tett personlig oppfølging, etisk forretningsførsel og leveranse som avtalt. Temp-Team ble etablert i Norge i 1985, og har nå 15 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Oslo, Romerike, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, og Tønsberg. Vi har også en egen spesialistavdeling for bil og mekanikk. Vårt hovedkontor ligger ved Nationaltheatret i Oslo. Temp-Team inngår i Juhler Group, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og England. I Norge har gruppen om lag 55 internt ansatte og hadde en omsetning på 284 mill. i 2022.