Transport/Logistikk/Varehus/Innkjøp

Håndverk/Bygg/Anlegg/Mekanikk

Vi trenger blide og positive personer til dekkhotell!

Temp-Team AS avd. Drammen

Lier
Etter avtale
24.01.2024
Sommer/Sesong

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Vi søker to positive medarbeidere til dekkhotell i vårsesongen!

Vi søker to fysisk sterke og utholdende personer til dekkhotellet, for sjauing og bruk av truck i vårsesongen. Du må ha truckførerbevis T1-T4 i denne stillingen.
Dette er en viktig jobb for dekkhotellet. Det er absolutt nødvendig å være nøyaktig med både merking av dekk og plassering av dekkene på dekkhotellet.
Det gjelder å ha kontroll og holde orden i denne jobben.

Vi ønsker at du snakker godt norsk eller engelsk, at du er sterk,  er klar for å sjaue dekk og liker å være i aktivitet hele dagen. 
Arbeidsoppgavene er plassere vaskede dekk på dekkhotellet for opplag, på å riktig plass med riktig merking. Det er mange tunge løft, så her får du brukt kroppen hele dagen!

Nødvendig opplæring vil bli gitt, og det viktigste er at du er i god fysisk form og liker å stå på, samt at du har sans for orden og tar ansvar for jobben du gjør.

Vi ønsker at du er selvstendigstrukturert, rask og effektiv, yter service og er blid og positiv! Vi håper du vil være med å bidra til et godt arbeidsmiljø, selv i de mest travle periodene.
Det er viktig at du er punktlig og nøyaktig.

Synes du disse arbeidsoppgavene virker spennende og ønsker å jobbe for en av Norges ledende dekk-kjeder - send en kortfattet søknad og din CV via søk-knappen i annonsen.
Søknader vurderes fortløpende, så ikke vent med å sende din søknad!

 
Temp-Team er et nordisk rekrutterings- og bemanningsbyrå med 17 avdelinger fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Vi leier ut medarbeidere og rekrutterer kandidater til både midlertidige oppdrag og faste stillinger innen alle bransjer og stillingskategorier. Vi har spesialistavdelinger innen Bil & Mekanikk og Bank & Finans, i tillegg til Young Talent Recruitment som jobber med unge og nyutdannede. Oppdragsgiverne våre er både små og store virksomheter over hele landet og har ca. 500 ansatte i arbeid hos våre kunder til enhver tid. I Temp-Team er vi opptatt av å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og gir deg tett og personlig veiledning underveis i jobbsøkerprosessen. Finn drømmejobben blant alle våre ledige stillinger, eller registrer din CV på våre nettsider: www.temp-team.no Vi søker aktivt i vår kandidatbase i forbindelse med alle rekrutteringer.