Industri/Produksjon

Vi søker nøyaktige og dyktige produksjonsmedarbeidere!

Temp-Team AS avd. Drammen

Lier
Etter avtale
26.01.2024
Vikariat

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Selcotek Composites er en av Norges mest allsidige produsenter av plastkompositter. Dette er mulig gjennom vår kompetanse og lange erfaring.

Vi tar på oss oppdrag innenfor hele spekteret fra prototyper og stykkproduksjon til serieproduksjon.Selcotek Composites AS i Krokstadelva har behov for flere produksjonsmedarbeidere. Vi søker etter deg som kanskje har erfaring med støping med glassfiber/polyester og karbonfiber/epoxy. 
Det er et pluss om du har håndverksrelatert fagbrev, men dette er ikke et krav.

Her får du varierte oppgaver hver dag og ingen dager er like. Du vil jobbe med støping av glassfiber, mekanisk bearbeiding, pussing, fresing, montering og pakking av produkter.

Det er viktig at du er nøyaktig, lærevillig og evner å tenke selv.  Du må ha erfaring i bruk av verktøy. Du er en morgenfugl og kommer deg lett opp om morgenen, er i god form, kan jobbe med armene dine og være på bena hele dagen. 
Du må kunne jobbe selvstendig, planlegge dagen din, ha flere prosjekter gående samtidig og du må kunne samarbeide med de andre.

Du må snakke og skrive godt norsk da arbeidstegninger mm er på norsk.

Det er et godt og hyggelig arbeidsmiljø hos oss, som vi håper du vil bli en del av. Du får god opplæring og vil ha god støtte i kollegene dine.

Arbeidstid 06.30- 15.00 mandag til og med torsdag, 06.30 - 12.30 fredager. Dette er langvarige vikariater.

Høres dette interessant ut, håper vi å høre fra deg så snart som mulig!
Temp-Team er et nordisk rekrutterings- og bemanningsbyrå med 17 avdelinger fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Vi leier ut medarbeidere og rekrutterer kandidater til både midlertidige oppdrag og faste stillinger innen alle bransjer og stillingskategorier. Vi har spesialistavdelinger innen Bil & Mekanikk og Bank & Finans, i tillegg til Young Talent Recruitment som jobber med unge og nyutdannede. Oppdragsgiverne våre er både små og store virksomheter over hele landet og har ca. 500 ansatte i arbeid hos våre kunder til enhver tid. I Temp-Team er vi opptatt av å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og gir deg tett og personlig veiledning underveis i jobbsøkerprosessen. Finn drømmejobben blant alle våre ledige stillinger, eller registrer din CV på våre nettsider: www.temp-team.no Vi søker aktivt i vår kandidatbase i forbindelse med alle rekrutteringer.