Økonomi/Regnskap

Vi søker ledig lønnsmedarbeider til vikariat på Ryen!

TEMP-TEAM Kolbotn

Kolbotn
08.05.2024
Vikariat

Del:

Skriv ut:

Oversikt

For vår kunde på Ryen søker vi etter en ansvarsbevisst person som har god erfaring med lønn og lønnskjøring. Dette er et sykdomsvikariat fra mai med arbeidstid fra 08-16, noe fleksibilitet i forhold til stillingsprosent er mulig.

Noen arbeidsoppgaver vil være: 

  • Lønn A-Å (fastlønn og variabel lønn)
  • Lønnskjøring gjennom Visma
  • Klargjøring og kontroll 

Vi ser etter deg som:
  • Har erfaring med lønnsarbeid og regelverk
  • Har god Excel kompetanse og lærer fort nye systemer, 
  • Er selvstendig, ansvarsbevisst og pålitelig

Er dette noe du kunne tenke deg - last opp en kortfattet søknad og CV. Henvendelser behandles fortløpende! Ønsker du mer informasjon ta kontakt med Temp-Team Kolbotn, Stine Ruberg, 982 44 721.

Temp-Team leier ut personell og rekrutterer kandidater til faste stillinger innen de fleste bransjer og stillingskategorier. Vår målsetning er å levere dyktige og motiverte medarbeidere som innfrir våre kunders krav til både faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper. I vår forretningsmodell fokuserer vi på tett personlig oppfølging, etisk forretningsførsel og leveranse som avtalt. Temp-Team ble etablert i Norge i 1985, og har nå 15 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Oslo, Romerike, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, og Tønsberg. Vi har også en egen spesialistavdeling for bil og mekanikk. Vårt hovedkontor ligger ved Nationaltheatret i Oslo. Temp-Team inngår i Juhler Group, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og England. I Norge har gruppen om lag 55 internt ansatte og hadde en omsetning på 284 mill. i 2022.