Industri/Produksjon

Vi søker en engasjert og nøyaktig produksjonsmedarbeider

Selcotek Composites AS

Krokstadelva
Etter avtale
31.01.2024
Fast

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Selcotek Composites AS ønsker å utvide teamet og søker etter dyktige produksjonsmedarbeidere med håndverksmessig bakgrunn.
Hvis du har erfaring med støping/bearbeiding av glassfiber/polyester og karbonfiber/epoxy er det fint, men ikke nødvendig da full opplæring vil bli gitt.
Hvis du har håndverksrelatert fagbrev  er det en fordel, men det er ikke et krav – vi verdsetter talent og erfaring.


Som produksjonsmedarbeider hos oss vil du ha en spennende hverdag med varierte oppgaver. Fra støping av glassfiber til mekanisk bearbeiding, pussing, fresing, montering, og pakking av produkter – her får du muligheten til å utvikle dine ferdigheter.


Vi Ser etter Deg som Er:

  • Nøyaktig, lærevillig og selvstendig
  • En morgenfugl, i god form, og klar for utfordringer
  • I stand til å jobbe med armene og være på bena hele dagen
  • Evner å planlegge og håndtere flere prosjekter samtidig
  • Dyktig til å samarbeide med andre

Vi legger vekt på gode norskkunnskaper, da arbeidstegninger og annen dokumentasjon er på norsk. Vi søker deg som kan kommunisere klart og tydelig, både muntlig og skriftlig.


Vi Tilbyr:

  • God opplæring og støtte fra erfarne kolleger
  • Langvarige vikariater med gode arbeidstider (06.30-15.00 mandag-torsdag, 06.30-12.30 fredager)
  • Et trivelig og hyggelig arbeidsmiljø

Høres dette interessant ut, håper vi å høre fra deg så snart som mulig!


Temp-Team er et nordisk rekrutterings- og bemanningsbyrå med 17 avdelinger fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Vi leier ut medarbeidere og rekrutterer kandidater til både midlertidige oppdrag og faste stillinger innen alle bransjer og stillingskategorier. Vi har spesialistavdelinger innen Bil & Mekanikk og Bank & Finans, i tillegg til Young Talent Recruitment som jobber med unge og nyutdannede. 

Oppdragsgiverne våre er både små og store virksomheter over hele landet og har ca. 500 ansatte i arbeid hos våre kunder til enhver tid. I Temp-Team er vi opptatt av å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og gir deg tett og personlig veiledning underveis i jobbsøkerprosessen. 

Finn drømmejobben blant alle våre ledige stillinger, eller registrer din CV på våre nettsider: www.temp-team.no Vi søker aktivt i vår kandidatbase i forbindelse med alle rekrutteringer.
Selcotek Composites er en av Norges mest allsidige produsenter av plastkompositter. Dette er mulig gjennom vår kompetanse og lange erfaring. Vi tar på oss oppdrag innenfor hele spekteret fra prototyper og stykkproduksjon til serieproduksjon.