Økonomi/Regnskap

Vi ønsker oss deg som Regnskapsmedarbeider til vårt hyggelige team!

Beijer Ref Support Norway AS

Oslo
20.04.2024
Vikariat

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Er du engasjert i tall og opptatt av regnskap? Hvis du samtidig ønsker en variert regnskapsstilling og verdsetter et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø, kan det være deg vi ser etter!
Vi ser etter en person nr. fire til et hyggelig team som har det trivelig på jobb og er opptatt av god regnskapsførsel og rutiner.

Hovedoppgaver og ansvar vil være:
  • Løpende regnskapsoppgaver, deriblant føring av bilag
  • Ansvar for kundereskontro, dette innebærer mye kundekontakt
  • Avstemmingsoppgaver
  • Remittering og oppfølging av kundereskontro
Ønskede kvalifikasjoner:
  • Solid erfaring innen regnskap og økonomi
  • Erfaring med Dynamics365 Financial Operations er en fordel
  • Gode muntlige og skriftlige ferdigheter i norsk og engelsk
Personlige egenskaper:
  • Selvstendig, nøyaktig og detaljorientert og opptatt av å holde tidsfrister
  • Initiativrik med evne og vilje til å lære nye systemer, digital interesse
  • Gode kommunikasjon- og samarbeidsevner
Hos oss blir du del av et hyggelig og inkluderende team med stor takhøyde. Vi trives på jobb og har et godt samhold! Vi holder til i delikate og innbydende lokaler i Ole Deviks vei i Oslo. Parkering og gode offentlige kommunikasjonsmuligheter.

Er dette noe for deg? Ikke nøl med å søke, vi vil gjerne ha DEG på laget vårt!
Har du spørsmål til stillingen, kontakt gjerne Line Bleymann telf. 982 44 714 eller Beate Sellevoll Tomren telf. 982 44 720 i Temp-Team.

Vi ser frem til å høre fra deg, velkommen som søker! 

Temp-Team leier ut personell og rekrutterer kandidater til faste stillinger innen de fleste bransjer og stillingskategorier. Vår målsetning er å levere dyktige og motiverte medarbeidere som innfrir våre kunders krav til både faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper. I vår forretningsmodell fokuserer vi på tett personlig oppfølging, etisk forretningsførsel og leveranse som avtalt.
Temp-Team ble etablert i Norge i 1985, og har nå 15 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Oslo, Romerike, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, og Tønsberg. Vi har også en egen spesialistavdeling for bil og mekanikk. Vårt hovedkontor ligger ved Nationaltheatret i Oslo.

Temp-Team inngår i Juhler Group, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og England. I Norge har gruppen om lag 55 internt ansatte og hadde en omsetning på 284 mill. i 2022.
 
Beijer Ref Support er den del av Beijer Ref AB som er en teknologiorientert handelsgruppe. Konsernet tilbyr sine kunder konkurransedyktige løsninger innen kulde og klima. Beijer Ref-gruppen, med hovedkontor i Malmø er en av verdens største distributører av HVAC & R-teknologier. I tillegg til ren distribusjon har vi også egen produksjon av utstyr. Totalt er vi over 5.500 ansatte fordelt på 45 land i alle verdensdeler. Beijer Ref AB er et børsnotert selskap på Nasdaq Stockholm. I Norge er Beijer Ref Support Norway AS et supportselskap for våre norske salgsselskaper. Totalt er vi 45 ansatte hvorav 20 i Beijer Ref Support Norway