Bank/Finans/Forsikring

Unik karrieremulighet for ambisiøs og dyktig nyutdannet i «Trainee Ringerike»

SPAREBANK 1 RINGERIKE HADELAND

HØNEFOSS
Etter avtale
29.01.2024
Fast

Del:

Skriv ut:

Oversikt

TRAINEE KOMMUNIKASJON

Trainee Ringerike er et program i samarbeid med Ringerike Næringsforening (RNF), utvalgte bedrifter med virksomhet i Ringeriksregionen og Universitetet i Sør-Øst Norge (USN).
Programmet har en varighet på 19 måneder med oppstart 1. september 2024. 
Du får tilgang til et innovativt og spennende arbeidsmarked i en region hvor det ventes betydelig vekst de kommende tiår. Det er gjennomført 9 kull tidligere og traineene fra disse er over i faste jobber og utvikler seg videre i en av våre medlemsbedrifter. I trainee-perioden vil RNF følge deg opp i samarbeid med deltakerbedriften. Avgjørelsen om fast ansettelse ligger hos bedriften. 

Hva kan du som trainee forvente deg?
  • Spennende arbeidsoppgaver relatert til bedriftenes kjerneområder og vekstmuligheter 
  • Medvirke til vekst og utvikling av Ringeriksregionen 
  • Nettverksbygging på tvers blant medlemsbedriftene våre
  • Videre kompetansebygging gjennom kurs
Sosiale møteplasser med de andre trainees som deltar/har deltatt i programmet


Vil du bli kjent med bank og finans - og bidra i vårt viktige kommunikasjonsarbeid?
Som trainee hos oss vil du opparbeide deg relevant erfaring innen markedsføring, kommunikasjon og HR. Du vil jobbe sammen med hyggelige og faglig flinke folk, som ønsker at du skal lære og lykkes.
Vi søker etter en trainee som skal jobbe med internt engasjement gjennom god kommunikasjon og arrangementer for kunder og ansatte. Du vil være med å bygge merkevaren vår innenifra.
Du vil tilhøre HR-avdelingen og jobbe tett med avdeling for Marked og Kommunikasjon.

Stillingens oppgaver vil blant annet være:  
  • Være med å utarbeide en ny strategi for intern kommunikasjon
  • Skape relevant og engasjerende innhold i våre interne kanaler
  • Planlegging, gjennomførelse og evaluering av ulike arrangementer
  • Utvikle standskonsepter
  • Visuell utforming av kundesoner i våre lokaler
For å lykkes og trives i jobben tror vi du er selvstendig og uredd. Du må like å jobbe med språk og trives med å kommunisere, både muntlig og skriftlig. Du har gjerne et godt øye for visuell utforming og noe erfaring med fotografi, enkel videoredigering og tekstproduksjon er en fordel. For å lykkes i rollen er det nyttig om du liker å skape orden og struktur.
Vi ser etter deg som har eller som i år fullfører en bachelor innen markedsføring, kommunikasjon, prosjektledelse eller HR. 

I SpareBank 1 Ringerike Hadeland kan vi love deg et godt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer som hjelper hverandre slik at vi lykkes som lag. Hos oss er det korte
beslutningsveier og tett samarbeid på tvers av avdelingene.
Du vil få mulighet til å utvikle deg faglig og personlig. Som trainee vil du, på lik linje med andre ansatte, delta på ulike, relevante kompetanseløp. Og ikke minst få satt teorien fra en bachelor ut i praksis.

En jobb med mening. Gjennom snart 200 år har vi bidratt til utviklingen av bærekraftige lokalsamfunn. Vi står last og brast med folk, næringsliv, frivilligheten, og bruker overskuddet vårt til å gjøre regionen vår enda bedre. Som trainee i SpareBank 1 Ringerike Hadeland blir du en aktiv støttespiller for alt det fantastiske som skjer i lokalsamfunnet.
Høres dette ut som en mulighet som du har ventet på?
Send oss en søknad i dag! 

Spørsmål rettes til vår rådgiver Glenn G. Hovde i TEMP-TEAM på tlf. 982 44 777 eller til Ringerike Næringsforening v/Christian Aarbogh Bjerke på tlf. 938 68 818. 
For mer informasjon om trainee programmet: https://www.rnf.no/tjenestertraineeringerike/trainee-ringerike
Søknadsfrist: 03.03.2024
 
SpareBank 1 Ringerike Hadeland er blant landets eldste banker og godt forankret med sin snart 200-årige tilstedeværelse i Ringeriksregionen, Hadeland og Nittedal. Bankens hovedkontor er plassert i Hønefoss og selskapet er notert på Oslo Børs. Banken er markedsleder både innenfor person- og bedriftsmarkedet. Gjennom finansiering til privatpersoner og bedrifter som ønsker å realisere gode prosjekter, bidrar banken til bærekraftig vekst og utvikling. Konsernet har med sine datterselskaper til sammen 227 ansatte og et forretningsvolum på vel 44 milliarder kroner. SpareBank 1 Ringerike Hadeland er blant landets mest lønnsomme bankkonsern. I tillegg til bankvirksomhet, tilbyr konsernets datterselskaper eiendomsmegling og IT-tjenester. Banken er medeier i SpareBank 1 Gruppen og har et nært samarbeid med de andre alliansebankene i SpareBank 1.