Transport/Logistikk/Varehus/Innkjøp

Trives du bak rattet? Vi søker sjåfør med førerkort kl C1 og YSK

TEMP-TEAM avd. Romerike

OSLO
05.02.2024
Vikariat

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Vi ser etter sjåfør med førerkort kl C1 + YSK 

For kunde beliggende sentralt på Furuset, søker vi nå en erfaren sjåfør med førerkort kl. C1. Kjøreoppdragene er i hovedsak i Stor-Oslo, arbeidstiden er 08:00 - 16:00, mandag til fredag. 

Viktig for stillingen:
  • Førerkort kl. C1
  • YSK
  • Profesjonell kompetanse i norsk

Du er:
  • I god fysisk form
  • Glad i å kjøre bil
  • Relativt godt kjent i Oslo og omegn
  • Serviceinnstilt og til å stole på

Stillingen er et lengre engasjement i en svært hyggelig bedrift, oppstart snarest. 

Er dette noe for deg? Vennligst søk via link. Har du allerede en profil hos oss er det viktig at den er så oppdatert som mulig. 

Vi vil gjerne ha deg med på laget så fort som mulig, og vil derfor behandle og vurdere alle søkere fortløpende. 
 
Når du jobber for TEMP-TEAM gir vi deg god og personlig oppfølging av konsulenter som har "mennesket i fokus" og mange års erfaring fra bransjen.
Ønsker du ytterligere informasjon er du velkommen til å ta kontakt med Lena Nordnes på tlf. 07030

Hører gjerne fra deg!
TEMP-TEAM leier ut personell og rekrutterer kandidater til faste stillinger innen alle bransjer og stillingskategorier. Vår målsetning er å levere dyktige og motiverte medarbeidere til faste og midlertidige stillinger som innfrir våre kunders krav til både faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper. I vår forretningsmodell fokuserer vi på tett personlig oppfølging, etisk forretningsførsel og leveranse som avtalt for å nå våre målsetninger. Siden starten i 1985 har vi vokst til 18 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Oslo, Romerike, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Tønsberg og Ålesund i tillegg til vårt hovedkontor ved Nationaltheatret i Oslo. TEMP-TEAM inngår i JuhlerGroup, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og England. I Norge har gruppen om lag 60 internt ansatte og en omsetning på 260 mill., representert ved varemerkene Convision, TALENT- TEAM og TEMP-TEAM.