Håndverk/Bygg/Anlegg/Mekanikk

Industri/Produksjon

Sveisere og Platearbeidere til Olje- og Gassrelaterte Verksteder i Stavanger

Temp-Team avd. Stavanger

STAVANGER
etter avtale
13.02.2024
Prosjekt

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Vi søker etter erfarne og kvalifiserte sveisere og platearbeidere til flere olje- og gassrelaterte verksteder i Stavanger-området. Denne stillingen er egnet for både lokale fastboende og de som ønsker turnus/rotasjon.

Arbeidsoppgaver:

  • Sveisearbeid og platearbeid i olje- og gassindustrien
  • Oppfølging av prosedyrer og kvalitetsstandarder
  • Samarbeide i et spennende multikulturelt arbeidsmiljø

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som sveisere eller platearbeidere
  • Gyldige sveisesertifikat 136 - 141
  • Evne til å kommunisere godt på norsk eller engelsk
Betingelser:
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser
  • Et dynamisk arbeidsmiljø og muligheten til å jobbe innenfor en bransje preget av innovasjon og utvikling. 

Turnus/Rotasjon: For de som ønsker turnus/rotasjon, vil arbeidssyklusen være 14 dager på, 14 dager av. Dette gir deg fleksibiliteten til å tilpasse arbeidslivet ditt etter dine personlige preferanser.

Bolig: Ved eventuell turnus må den ansatte selv kunne skaffe bolig i Stavanger-området. Vi kan bistå med råd og tips om lokale boligmuligheter.

Spørsmål om disse jobbene kan rettes til Temp-Team AS Stavanger ved Avdelingsleder Marit Reinskau på tlf 982 44 755.

Vi ser frem til å motta søknaden din og ønsker deg lykke til!
 
Temp-Team leier ut personell og rekrutterer kandidater til faste stillinger innen de fleste bransjer og stillingskategorier. Vår målsetning er å levere dyktige og motiverte medarbeidere som innfrir våre kunders krav til både faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper. I vår forretningsmodell fokuserer vi på tett personlig oppfølging, etisk forretningsførsel og leveranse som avtalt. Temp-Team ble etablert i Norge i 1985, og har nå 15 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Oslo, Romerike, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, og Tønsberg. Vi har også en egen spesialistavdeling for bil og mekanikk. Vårt hovedkontor ligger ved Nationaltheatret i Oslo. Temp-Team inngår i Juhler Group, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og England. I Norge har gruppen om lag 55 internt ansatte og hadde en omsetning på 284 mill. i 2022.