Transport/Logistikk/Varehus/Innkjøp

Håndverk/Bygg/Anlegg/Mekanikk

Stortruckfører med mekanisk erfaring se her!

Temp-Team avd. Stavanger

Tananger
Konkurransedyktig
31.05.2024
Vikariat

Del:

Skriv ut:

Oversikt

På vegne av vår kunde i Tananger søker vi etter stortruckfører med mekanisk innsikt.

Stillingen: Vi søker en erfaren maskinfører med Stortruck T8 sertifikat til et vikariat for en langtidssykemeldt kollega. Den ideelle kandidaten vil bli plassert ved hos vår kunde i Tananger og vil ha muligheten til å bidra til vår kundes sterke miljø.

Kvalifikasjoner:

  • Gyldig Stortruck T8 sertifikat
  • Noe mekanisk og sveise bakgrunn ønskes
  • Evne til å kommunisere på norsk eller engelsk
  • Erfaring fra å kjøre T8 Stortruck

Ansvarsområder:

  • Operere T8 truck trygt og forsvarlig
  • Stortruck kjøring av containere
  • Delta i vedlikehold av utstyr, montering og noe sveis
  • Samarbeide med teamet for å oppnå prosjekt mål
  • Overholde sikkerhetsprosedyrer og retningslinjer

Arbeidsvilkår:
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et positivt arbeidsmiljø.

Slik søker du: Interesserte kandidater bes å søke via annonsen på www.finn.no eller registrere en profil via våre hjemmesider: www.temp-team.no. Har du spørsmål om disse stillingene kan de rettes til Marit Reinskau tlf 982 44 755, avdelingsleder hos Temp-Team AS i Stavanger

Vi ser frem til å høre fra deg og gleder oss til å lese din søknad. 
 
Temp-Team leier ut personell og rekrutterer kandidater til faste stillinger innen de fleste bransjer og stillingskategorier. Vår målsetning er å levere dyktige og motiverte medarbeidere som innfrir våre kunders krav til både faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper. I vår forretningsmodell fokuserer vi på tett personlig oppfølging, etisk forretningsførsel og leveranse som avtalt. Temp-Team ble etablert i Norge i 1985, og har nå 15 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Oslo, Romerike, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, og Tønsberg. Vi har også en egen spesialistavdeling for bil og mekanikk. Vårt hovedkontor ligger ved Nationaltheatret i Oslo. Temp-Team inngår i Juhler Group, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og England. I Norge har gruppen om lag 55 internt ansatte og hadde en omsetning på 284 mill. i 2022.