Transport/Logistikk/Varehus/Innkjøp

Søker du nye utfordringer på lager?

TEMP-TEAM Kolbotn

Kolbotn
01.07.2024
Vikariat

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Temp-Team avdeling Kolbotn har for tiden flere kunder som etterspør dyktige lagermedarbeidere. Vi har både lange vikariater og faste stillinger.

Arbeidsoppgavene vil være generelle oppgaver innenfor lager:  Lagerdrift, varemottak, plukk av varer, truckkjøring, forsendelser, transport, bestillinger, logistikk, kundekontakt, vedlikehold av lokaler m.m.
 
Vi søker deg som har:

  • Erfaring med lagerarbeid.
  • Truckførerbevis T1-T4.
  • Er i god fysisk form.
  • God datakompetanse er en fordel.
  • Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig.

Vi søker etter deg som kan vise til gode referanser er pliktoppfyllende, selvgående, løsningsorientert, omgjengelig og serviceinnstilt. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er fleksibel i forhold til oppstart i ny jobb.

Last opp din søknad og CV snarest - henvendelser behandles fortløpende!

Temp-Team leier ut personell og rekrutterer kandidater til faste stillinger innen de fleste bransjer og stillingskategorier. Vår målsetning er å levere dyktige og motiverte medarbeidere som innfrir våre kunders krav til både faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper. I vår forretningsmodell fokuserer vi på tett personlig oppfølging, etisk forretningsførsel og leveranse som avtalt. Temp-Team ble etablert i Norge i 1985, og har nå 15 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Oslo, Romerike, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, og Tønsberg. Vi har også en egen spesialistavdeling for bil og mekanikk. Vårt hovedkontor ligger ved Nationaltheatret i Oslo. Temp-Team inngår i Juhler Group, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og England. I Norge har gruppen om lag 55 internt ansatte og hadde en omsetning på 284 mill. i 2022.