Håndverk/Bygg/Anlegg/Mekanikk

Shift Electric Mobility søker mobil bussmekaniker/tekniker

Shift Electric Mobility Norway AS

OSLO
Etter avtale
27.05.2024
Vikariat

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Shift Electric Mobility søker en erfaren og dyktig bussmekaniker/tekniker som kan jobbe selvstendig, og styre sin egen hverdag. Stillingen passer for en som er glad i å være på farten. Service og reparasjon samt feilsøking av busser utføres hos kundene og deres verksted.

 

Hva vi tilbyr

 

Fimabil følger med i tjenesten

Her hos Shift vil du få muligheten til å jobbe med teknologi i forkant og sammen med oss forme fremtiden for elektrisk transport innen bilindustrien ved å videreutvikle tjenesten som tilbys innen feltet.

Siden vi er et raskt voksende selskap vil du få muligheten til å vokse med oss i yrket ditt, ettersom du vil få de nødvendige opplæringene, men også personlig eierskap. Dette i et fleksibelt miljø der du kan forme dine arbeidsdager basert på dine personlige og profesjonelle behov.

Du vil bli med i et selskap med en personfokusert kultur med en flat organisasjon og derfor jobbe i et inkluderende miljø med mye frihet og muligheter for deg i yrket ditt.

Vi tilbyr også gode fordeler til alle våre ansatte, vi vil fortelle deg mer når vi får sjansen til å snakke med deg :)


Du vil sammen med teamet på verkstedet være ansvarlig for at alle kundene får en positiv og profesjonell opplevelse når de henter sine kjøretøy.

 

Hva du vil gjøre

Du vil jobbe som tekniker i Oslo-regionen sammen med 3 andre flotte kollegaer. Din typiske dag inkluderer å utføre forskjellige typer servicekampanjer, feilsøking og reparasjoner av kjøretøy. I rollen som vår mobile tekniker vil du også få muligheten til å besøke våre kunders verksteder.

 

Hovedansvar for rollen er:

 • Feilsøking av elektriske og mekaniske feil på kjøretøyene.
 • Utføre forskjellige typer servicekampanjer
 • Utføre inspeksjon før levering av nye kjøretøyer
 • Reparere og bytte ut reservedeler
 • Rapportskriving og administrasjon

 

Hvem du er

For at du skal lykkes i denne stillingen ser vi at du er en serviceinnstilt person med ambisjoner om å levere god service til våre kunder. Du bør være en lagspiller som er ivrig etter å hjelpe når det trengs og dele kunnskap i teamet, men også en som kan jobbe selvstendig og tør å ta egne initiativ.

 

Andre krav til rollen er:

 • Arbeidserfaring og kunnskap som mekaniker
 • Førerkort kl.B, gjerne D
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.
 • Grunnleggende ferdigheter i Microsoft Office
   

Hvis du har tidligere erfaring med elektriske kjøretøy eller utdannelse innen feltet er det et pluss, men ikke på noen måte obligatorisk.


Arbeidssted

Stillingen er lokalisert i Oslo-regionen, Norge
  

Din søknad

Vil du være en del av dette flotte teamet? I så fall kan du søke ved å sende oss din CV.

Hvis du har ytterligere spørsmål angående stillingen, vennligst kontakt Umesh Sethi på mobil 98244776.

Fremtiden er elektrisk, og vår visjon er å gjøre den mulig. Våre kunder driver offentlig transport med elektriske busser, og vårt ansvar er å sikre påliteligheten i den daglige driften, uavhengig av tid, vær eller problemer med bussen. Gjennom vår ekspertise og våre servicenettverk tilbyr vi teknisk støtte og reservedeler til våre kunder i hele Norden. For å gjøre en lang historie kort - vi er et raskt voksende selskap, preget av entreprenørskap og en genuin omsorg for mennesker. Som et resultat av dette ser vi nå etter nye teknikere til vårt flotte team i Norge.