Økonomi/Regnskap

Ser du etter en spennende stilling innen regnskap og lønn?

Malthe Winje Automasjon AS

Oppegård
Etter avtale
14.06.2024
Fast

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Er du en serviceinnstilt, nøyaktig og pliktoppfyllende regnskapsmedarbeider? Har du i tillegg erfaring med lønn og lønnskjøring? Da kan dette være stillingen for deg. 

Vi er en gjeng med 65 ansatte som jobber med teknologi og utvikling. På regnskapsavdelingen vil du jobbe sammen med 2 hyggelige kollegaer, og du vil få god opplæring av vår kollega som skal gå av med pensjon ved årsslutt. 
 
Noen av dine arbeidsoppgaver vil være: 

  • Regnskap A-Ø/Å
  • Inn- og utgående fakturering
  • Oppfølging av reskontroposter, interne posteringer 
  • Bokføring 
  • Lønnskjøring (65 ansatte)  

Ønskede kvalifikasjoner: 

  • Relevant utdanning innen økonomi/regnskap er en fordel 
  • Erfaring med regnskap og lønn er et krav
  • Generelt god regnskapsforståelse
  • Excel kompetanse
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk, skriftlig og muntlig 

Ønskede personlige egenskaper: 

For å lykkes og trives i stillingen må du være serviceinnstilt, nøyaktig, kunne ta eierskap til oppgavene, være imøtekommende, selvgående og bidra til god stemning og lagånd. 

Vi jobber i systemer som Xledger (regnskap og lønn), Excel, Multicase (logistikk) og Moment (prosjekt). Det vil derfor være en fordel om du lærer data programmer raskt.

Hos oss vil du komme til en bedrift hvor alle bidrar til et godt fellesskap og du vil få en stabil og trygg arbeidsplass med stor fleksibilitet, men med frihet under ansvar. 

Høres dette ut som jobben for deg – last opp din CV og en kortfattet søknad så snart som mulig! Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med Berit Vefald i Temp-Team Kolbotn på mobil 982 44 740. 
Alle søknader behandles fortløpende.

Malthe Winje Automasjon AS er et teknologiselskap i Malthe Winje Gruppen (MWG) lokalisert på Kolbotn, Ski, Moss og Skien. MWG har bl.a. datterselskaper med sammenfallende aktiviteter i Sverige og Finland. Totalt omsetter MWG for ca. 450 MNOK. og har ca.150 dyktige og erfarne ansatte. MWG er 100% norsk eiet. Vi har levert et betydelig antall store prosjekter bestående av moderne driftskontrollsystemer til samfunnskritiske installasjoner innenfor våre virksomhetsområder. Malthe Winje har en lang historie, og vi er veldig stolte av vår utvikling og våre prestasjoner. Vi er en tillitsfull, pålitelig og seriøs partner for våre kunder og leverandører. Malthe Winje har et stort engasjement med å utvikle nye skybaserte tjenester og produkter for våre markedsområder. Vi er et teknologiselskap med 'Stor bredde - Høy kompetanse' ! Bli kjent med Malthe Winje på www.mwg.no