Annet

Ønsker du å utvikle deg innen økonomi/regnskap?

TEMP-TEAM avd. Oslo Vest

Oslo
Etter avtale
04.09.2023
Engasjement

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Er du på utkikk etter nye utfordringer eller ønsker du å utnytte din regnskaps eller controllingerfaring? Vi i TEMP-TEAM avd. Oslo Vest ser etter deg med genuin interesse for faget og som ønsker å utnytte din erfaring. TEMP-TEAM hjelper kontinuerlig våre kunder med å finne, utvikle og ansette de beste medarbeiderne. Vi ser derfor nå et stort behov for ulik kompetanse innen økonomi, regnskap og controlling. Vi ønsker deg med noe eller lengre erfaring innen fagområdet velkommen som kandidat hos oss. 
Vi vil komme i kontakt med deg som:
  • Har erfaring innen regnskap, økonomi, controlling
  • Har jobbet noen år i bransjen eller har tilegnet deg relevant erfaring ved siden av studier 
  • Har gode Excel og systemkunnskaper
  • Det er en fordel om du har erfaring med bruk av regnskapssystemer
  • Ønsker å bidra til gode resultater både for virksomheten og for deg selv
  • Er nysgjerrig og lærevillig

Vi ønsker å presentere dyktige medarbeidere til fremtidige karrieremuligheter og presiserer at denne stillingsannonsen ikke er til en konkret stilling.

Kjenner du deg igjen? Send oss din CV og fortell oss hvilke ambisjoner du har for din karriere - så kan vi hjelpe deg på rett vei!

Dersom du ikke blir innkalt til intervju i denne omgang benytter vi et web-basert CV- og kandidatsystem, som gjør at du likevel blir registrert i vår base. For at vi best mulig skal finne deg når vi har aktuelle oppdrag, ivaretar dette systemet alle dine kvalifikasjoner. Vi oppfordrer deg derfor til å holde din profil oppdatert og så fullstendig som mulig i vår database.

Spørsmål kan sendes til siv@temp-team.no. 
Temp-Team er et rekrutterings- og bemanningsbyrå. Vi leier ut medarbeidere og rekrutterer kandidater til både faste stillinger og midlertidige oppdrag innen alle bransjer og stillingskategorier. Oppdragsgiverne våre er både små og store virksomheter over hele landet. I Temp-Team setter vi mennesker i sentrum, og vi er opptatt av å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og vi gir deg tett og personlig veiledning underveis i din jobbsøkerprosess. Temp-Team har ca. 500 ansatte i arbeid hos våre kunder til enhver tid. Du er velkommen til å se om din drømmejobb er å finne blant alle våre ledige stillinger, eller å registrere din CV. Vi søker aktivt i vår kandidatbase i forbindelse med alle rekrutteringer. https://temp-team.no Siden starten i 1985 har vi vokst til 18 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Oslo, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Lillestrøm, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Tønsberg og Ålesund. Vi har spesialistavdelinger innen Bil og Mekanikk, Bank, Finans og Forsikring, samt Talent-Team som jobber med unge og nyutdannede. Vårt hovedkontor ligger ved Nationaltheatret i Oslo. Temp-Team inngår i Juhler Group, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Sverige, Finland, Danmark, Norge og England. Vår erfaring og kunnskap gir deg trygghet. Temp-Team er godkjent som bemanningsforetak hos Arbeidstilsynet og sertifisert som 'Revidert Arbeidsgiver'. I Norge har gruppen om lag 60 internt ansatte og en omsetning på 284 mill.