Økonomi/Regnskap

Ønsker du å jobbe som Regnskapsfører med ansvar for lønn i et solid selskap i Oslo sentrum?

NSV Invest AS

OSLO
08.11.2023
Fast

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Har du lengre erfaring med lønn og regnskap A-Å og ønsker nye utfordringer i et solid og spennende selskap? Da vil vi gjerne høre fra deg!

NSV Invest AS søker en ny kollega til vårt kontor på Småflaskemuseet i Oslo sentrum. Vi ser etter deg som er selvgående, positiv og som har høy servicegrad. Hos oss vil du bli en del av et team som består av seks ansatte, og du vil få mulighet til å utvikle deg i en allsidig rolle med mye ansvar, og med bredde i arbeidsoppgavene. Du vil bli en del av et team hvor alle hjelper alle, så her er det viktig med fleksibilitet og et ønske om å hjelpe til der det er behov. Videre tror vi at du trives med å jobbe strukturert at du har en løsningsorientert innstilling

Vi ser etter deg som trives med regnskaps- og lønnsfaget, som ønsker å jobbe med en spennende og kjent kundeportefølje! Vi tror du har noen års relevant erfaring fra regnskap og lønn, gjerne fra byrå. 

NSV Invest AS kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø med faglige utfordringer og utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger.

Dine viktigste oppgaver og ansvarsområder vil være:
  • Regnskapsførsel for egen portefølje av variert størrelse
  • Rapportering på norsk
  • Lønnskjøring i Visma Payroll
  • Betalinger og fellesmail 

Hvilke kvalifikasjoner ser vi etter?
Vi ser etter deg som har faglig tyngde (gjerne statsautorisert) og flere års erfaring innen regnskap og lønn. I en hektisk hverdag har vi stort fokus på trivsel på arbeidsplassen, det er derfor viktig for oss med en god onboarding for at du skal trives og for at innføringen skal bli så god som mulig. Vi søker deg som er opptatt av et trivelig og inkluderende arbeidsmiljø og som aktivt bidrar til dette. Vårt arbeidsspråk er norsk så det er viktig at du behersker dette godt både muntlig og skriftlig. 

Hvem er du?
Du er en engasjert og motivert person som er glad i regnskapsfaget! Du er proaktiv, effektiv og jobber strukturert. Du er vant til å jobbe selvstendig samtidig som du er en teamplayer. Du deler gjerne din kunnskap og trives med å være en bidragsyter og en pådriver for å videreutvikle og forbedre rutiner og arbeidssett. 

Rekrutteringsprosessen gjennomføres av TEMP-TEAM. For spørsmål om stillingen ta kontakt med Patricia Stenersen, tel: 982 44 719, pst@temp-team.no, eller Julie Andrea Rustad, tel: 982 44 747, jru@temp-team.no

Vi behandler søknader fortløpende. Velkommen som søker!
NSV Invest AS er et privat eiet investeringsselskap med betydelige investeringer i børsnoterte og ikke børsnoterte selskap. Selskapet er et family office for deler av familiene Ringnes, Løvenskiold og Anker-Rasch. Utenom investeringsvirksomheten har vi ca. 60 forretningsføreroppdrag for selskapets eiere. NSV Invest AS er et autorisert regnskapsførerselskap, har seks ansatte og holder til på Småflaskemuseet i Kirkegata 10 i Oslo. Vi benytter regnskapsprogrammet Visma Business Byrå, lønnssystemet Visma Payroll, Maestro årsoppgjør og Tazett verdipapirsystem.