Transport/Logistikk/Varehus/Innkjøp

Ønsker du å jobbe som lagermedarbeider på Lørenskog i sommer ?

Temp-Team avd. Romerike

Lørenskog
08.05.2024
Sommer/Sesong

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Leter du etter sommerjobb og ønsker verdifull erfaring innen lager- og logistikkbransjen? Da kan dette være den perfekte muligheten for deg! Vi søker på vegne av vår kunde på Lørenskog engasjerte og motiverte vikarer. Opplæring starter i uke 26, slik at du får god innsikt og er klar til å bidra til effektiv drift gjennom sommeren.

Vår kunde har behov for vikarer som kan jobbe gjennom forskjellige perioder. Her er de aktuelle periodene:

 • Fra uke 26 til uke 31 (24. juni til 2. august)
 • Fra uke 26 til uke 32, pluss uke 35 og 36 (24. juni til 9. august, med tillegg av 26. august til 6. september) Dette gir deg muligheten til å ha to uker ferie i august hvis du ønsker det.

Vi leter etter kandidater som er pålitelige, fleksible og klare til å jobbe i et travelt miljø. Du vil få nødvendig opplæring og jobbe i et team som setter samarbeid og effektivitet høyt.

Arbeidsoppgaver:

 • Plukking og pakking
 • Varemottak
 • Truckkjøring T1 - T4 
 • Andre forefallende oppgaver på lageret

Vi verdsetter fleksibilitet og åpenhet når det gjelder arbeidsoppgaver, du vil få opplæring og veiledning underveis. 

Vi søker deg som:

 • Er motivert og har et ønske om å lære
 • Er pålitelig og ansvarsfull
 • Er selvstendig og liker å ta initiativ
 • Har en positiv innstilling og trives med å jobbe i team
 • Er i god fysisk form og kan håndtere fysisk krevende arbeid
 • Har gode kommunikasjonsevner og føler deg komfortabel med å bruke dataverktøy

Arbeidstid: 08:00 - 16:00, mandag til fredag.

Hvis du er student og leter etter en sommerjobb der du kan få verdifull erfaring, oppfordrer vi deg til å sende inn søknaden og CV-en din så snart som mulig. Hvis du ikke har mulighet til å komme til vårt kontor i Lillestrøm for et intervju, er det helt i orden å ta prat via Teams. Vi intervjuer kandidater fortløpende. 

Når du jobber for TEMP-TEAM gir vi deg god og personlig oppfølging av konsulenter som har "mennesket i fokus" og mange års erfaring fra bransjen.
Ønsker du ytterligere informasjon er du velkommen til å ta kontakt med Lena Nordnes på tlf 07030 

Temp-Team leier ut personell og rekrutterer kandidater til faste stillinger innen de fleste bransjer og stillingskategorier. Vår målsetning er å levere dyktige og motiverte medarbeidere som innfrir våre kunders krav til både faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper. I vår forretningsmodell fokuserer vi på tett personlig oppfølging, etisk forretningsførsel og leveranse som avtalt. Temp-Team ble etablert i Norge i 1985, og har nå 15 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Oslo, Romerike, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, og Tønsberg. Vi har også en egen spesialistavdeling for bil og mekanikk. Vårt hovedkontor ligger ved Nationaltheatret i Oslo. Temp-Team inngår i Juhler Group, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og England. I Norge har gruppen om lag 55 internt ansatte og hadde en omsetning på 284 mill. i 2022.