Transport/Logistikk/Varehus/Innkjøp

Industri/Produksjon

Ønsker du å jobbe som lager- og produksjonsmedarbeider på Øvre Romerike i sommer ?

Temp-Team avd. Romerike

Dal
06.05.2024
Sommer/Sesong

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Ønsker du å jobbe i sommer og få verdifull erfaring innen lager- og produksjon? Da kan dette være den perfekte muligheten for deg! Våre samarbeidspartnere på Øvre Romerike søker nå etter engasjerte og motiverte sommervikarer. Vanligvis starter arbeidet i midten juni og varer til midten av august. 

Arbeidsoppgaver:

  • Plukking og pakking
  • Varemottak
  • Kundekontakt 
  • Andre forefallende oppgaver 

Vi verdsetter fleksibilitet og åpenhet når det gjelder arbeidsoppgaver, du vil få opplæring og veiledning underveis. Har du førerkort klasse B og disponerer bil, er dette en fordel. 

Vi søker deg som:

  • Er motivert og har et ønske om å lære
  • Er pålitelig og ansvarsfull
  • Er selvstendig og liker å ta initiativ
  • Har en positiv innstilling og trives med å jobbe i team
  • Er i god fysisk form og kan håndtere fysisk krevende arbeid
  • Har gode kommunikasjonsevner og føler deg komfortabel med å bruke dataverktøy

Arbeidstid: Varierer, men er i hovedsak på dagtid. 

Hvis du er student og leter etter en sommerjobb der du kan få verdifull erfaring, oppfordrer vi deg til å sende inn søknaden og CV-en din så snart som mulig. Hvis du ikke har mulighet til å komme til vårt kontor i Lillestrøm for et intervju, er det helt i orden å ta prat via Teams. Vi intervjuer kandidater fortløpende. 

Når du jobber for TEMP-TEAM gir vi deg god og personlig oppfølging av konsulenter som har "mennesket i fokus" og mange års erfaring fra bransjen.
Ønsker du ytterligere informasjon er du velkommen til å ta kontakt med Lena Nordnes på tlf 07030 

Temp-Team leier ut personell og rekrutterer kandidater til faste stillinger innen de fleste bransjer og stillingskategorier. Vår målsetning er å levere dyktige og motiverte medarbeidere som innfrir våre kunders krav til både faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper. I vår forretningsmodell fokuserer vi på tett personlig oppfølging, etisk forretningsførsel og leveranse som avtalt. Temp-Team ble etablert i Norge i 1985, og har nå 15 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Oslo, Romerike, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, og Tønsberg. Vi har også en egen spesialistavdeling for bil og mekanikk. Vårt hovedkontor ligger ved Nationaltheatret i Oslo. Temp-Team inngår i Juhler Group, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og England. I Norge har gruppen om lag 55 internt ansatte og hadde en omsetning på 284 mill. i 2022.