Håndverk/Bygg/Anlegg/Mekanikk

Liker du å arbeide med store maskiner, så har vi jobben til deg!

Jørn Glad Norge AS

MOSS
Etter avtale
17.11.2023
Fast

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Vi søker servicemekaniker til å utføre reparasjoner, service og vedlikehold på Liebherr betongbiler og mobile betongpumper samt Liebherr’s øvrige maskiner til betong.

Jørn Glad Norge AS er en liten, men solid bedrift, og er en del av Jørn Glad A/S Danmark. Bedriften jobber med salg, service og reparasjoner av produkterne innen Liebherr Concrete Technology i hele Norden og har verksted og lager i Moss. Etterspørselen av våre produkter er høy og spesielt produkter innen «grønn» utvikling som er i en rasende vekst.

Arbeidsoppgaver
Hovedansvaret for stillingen som servicemekaniker er å holde våre kunders materiell i orden og gjennom tett kontakt med kundene er du selv med på å forme arbeidsdagen. Dvs. planlegging av alle service, oppfølging av arbeidsoppgavene, bestilling av reservedeler og assistere våre selgere etter behov. Oppgavene vil blive utført på vårt verksted og ute hos kundene. I tillegg vil det også bli en del kurs aktivitet, både internt i Jørn Glad A/S DK og på Liebherrs fabrik i Tyskland. Så dette er en jobb med noe reiseaktivitet.
 
Ønskede kvalifikasjoner
 • Gjerne relevant fagbrev som mekaniker eller erfaring innen faget som kan kompensere for fagbrevet
 • God kjennskap til hydraulikk, elektronikk og diagnoseverktøy
 • Førerkort B og gjerne C
 • Norsk språk, skriftlig og muntlig
 • Gode engelsk kunnskaper
Personlige egenskaper
 • Du har stor interesse og stolthet for faget
 • Du jobber selvstendig og strukturert
 • Du håndterer en hektisk hverdag og er fleksibel mht reisevirksomhet
 • Du har godt humør og bidrar til at bedriften når våre felles mål
 • Du er serviceinnstilt og «strekker deg langt» for å finne gode og effektive løsninger for både våre kunder og kolleger
Vi tilbyr
 • Fast jobb i et solid selskap
 • En jobb som utfordrer deg til å yte ditt beste
 • Frihet under ansvar, hvor reisevirksomhet må påregnes
 • En stabil og profesjonell arbeidsgiver som tilbyr konkurransedyktige betingelser
 • Grundig opplæring vil foregå bl.a. i vår danske hovedavdeling
 • Faglig utvikling med opplæring/kursing i både inn- og utland
       
Jørn Glad A/S er opptatt av at det er oss ansatte som er den viktigste ressursen i bedriften. Arbeidsoppgaverne gir gode muligheter for personlig utvikling gjennom høyt fokus på kompetanseheving. Jørn Glad forhandler Liebherr Concrete Technology produktene i Danmark, Norge og Sverige, som bla. er Betongmiksere med og uten teleskopavlesningsbånd, blandeanlegg og ikke minst mobile og stasjonære betongpumper.                                         
Da vi er forhandler av Liebherr Concrete Technologi har vi derfor et nært samarbeid og sparring med fabrikken i Tyskland.

Vårt motto: "Vi er først fornøyde når våre kunder er fornøyde!"

Er du klar for å sørge for at våre kunder får en enklere hverdag? Da vil vi gjerne høre fra deg. 

Om Liebherr
Liebherr tilbyr skreddersydde løsninger som er optimalt tilpasset hver enkelt kunde og maskin. Liebherr er en av verdens største produsenter av maskiner til ferdigblandet betong, og merket er anerkjent for kvalitet og komfort. Med mange egenproduserte komponenter i maskinene, har Liebherr god kontroll på alt fra produksjon til miljø, kvalitet og komfort. Det er viktig for familien som eier selskapet å være den mest innovative, fremtidsrettede og bærekraftige samarbeidspartneren for våre kunder. Dette krever dedikerte medarbeidere med høy kompetanse.

Liebherr og Jørn Glad Norge AS ønsker å skille seg fra konkurrentene, og vi mener det er grunnen til at kundene våre stadig går til anskaffelse av flere Liebherr maskiner.
Med en positiv holdning og lyst til å lære, vil du ha mange muligheter i vår bedrift. 
Temp-Team er et nordisk rekrutterings- og bemanningsbyrå med 17 avdelinger fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Vi leier ut medarbeidere og rekrutterer kandidater til både midlertidige oppdrag og faste stillinger innen alle bransjer og stillingskategorier. Vi har spesialistavdelinger innen Bil & Mekanikk og Bank & Finans, i tillegg til Young Talent Recruitment som jobber med unge og nyutdannede. Oppdragsgiverne våre er både små og store virksomheter over hele landet og har ca. 500 ansatte i arbeid hos våre kunder til enhver tid. I Temp-Team er vi opptatt av å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og gir deg tett og personlig veiledning underveis i jobbsøkerprosessen. Finn drømmejobben blant alle våre ledige stillinger, eller registrer din CV på våre nettsider: www.temp-team.no Vi søker aktivt i vår kandidatbase i forbindelse med alle rekrutteringer.