Transport/Logistikk/Varehus/Innkjøp

Reiseliv

Ledig sjåfør kl. D1 med ysk?

Temp-Team avd. Sandvika

SANDVIKA
Etter avtale
17.11.2023
Engasjement

Del:

Skriv ut:

Oversikt

For vår kunde i Bærum, søker vi sjåfør til taxibuss kl. D1 og YSK for persontransport


Krav til stillingen er;  
* Politiets kjøreseddel for persontransport
* Førerkort: D1 (minibuss) eller førerkort klasse D (buss) med kode 95 (YSK)
* Praksis som drosjesjåfør og/eller buss sjåfør
* Meget gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig (minimum nivå 2 muntlig, helst nivå 3 muntlig)
* Må være kundeorientert og yte god service
* Må ha kunnskap om behandling av, og vise evne til god kommunikasjon og oppførsel overfor funksjonshemmede passasjerer.
* Må kunne kjøre på en måte som er behagelig, miljøvennlig og sikker for brukerne.
* Må/bør kunne utføre arbeidsoppgaver som tunge løft, betjene tekniske innretninger og hjelpemidler mv.
* Lokalkjent i Asker og/eller Bærum

Det vil primært være kjøring på timer (morgen og ettermiddag), men forespørselen er pr. nå så stor at vi ofte fyller opp hele dager med kjøreoppdrag.- Om du kan bistå med enkelttimer, er vi også interessert i å høre fra deg.

Virker dette interessant, oppfordrer deg til å søke. For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Janne Rindalsholt i Temp-Team avd. Sandvika, mobil; 98 24 47 17 
Temp-Team er et nordisk rekrutterings- og bemanningsbyrå med 17 avdelinger fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Vi leier ut medarbeidere og rekrutterer kandidater til både midlertidige oppdrag og faste stillinger innen alle bransjer og stillingskategorier. Vi har spesialistavdelinger innen Bil & Mekanikk og Bank & Finans, i tillegg til Young Talent Recruitment som jobber med unge og nyutdannede. Oppdragsgiverne våre er både små og store virksomheter over hele landet og har ca. 500 ansatte i arbeid hos våre kunder til enhver tid. I Temp-Team er vi opptatt av å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og gir deg tett og personlig veiledning underveis i jobbsøkerprosessen. Finn drømmejobben blant alle våre ledige stillinger, eller registrer din CV på våre nettsider: www.temp-team.no Vi søker aktivt i vår kandidatbase i forbindelse med alle rekrutteringer.