Transport/Logistikk/Varehus/Innkjøp

Lederjobb i en hektisk og spennende bransje

Avinor AS, Tromsø Lufthavn

TROMSØ
Etter avtale
01.11.2023
Fast

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Lederjobb i en hektisk og spennende bransje

Avinor Tromsø lufthavn søker en dedikert og dyktig operativleder for å lede driften og utviklingen av lufthavna

Som en nøkkelaktør i Norges luftfart, er dette din mulighet til å være med på laget som gjør Tromsø lufthavn til landets mest effektive trafikknutepunkt.

Ansvarsområder

 • Planlegging og organisering av terminaldriften på Tromsø lufthavn.
 • Faglig og administrativ ledelse, organisering, og drift av alle ressurser knyttet til lufthavnens terminal.
 • Bidra til økt verdiskapning og kontinuerlig forbedring i Avinor ved å styrke lufthavnens og Avinors kundeorientering, forretningskultur.
 • Være med å levere førsteklasses service til passasjerer og samarbeidspartnere
 • Du må sørge for utvikling av effektive arbeidsmetoder og løsninger for økt produktivitet, samt være ansvarlig for kommersielle inntekter og utnyttelse av markedsmuligheter.
 • Du er ansvarlig for lufthavnens service og informasjonsleveranse til passasjerer.
   
Kvalifikasjoner
 • Høyere utdanning Universitet, høyskole eller BI innen administrasjon, økonomi org. ledelse eller teknisk relatert.
 • Relevant arbeidserfaring som kan vise til resultater, kan kompensere for manglende høyere utdanning.
 • Ledererfaring
 • Fremragende kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig – norsk og engelsk
Personlige egenskaper
 • Sterke lederegenskaper
 • Evne til å motivere og skape entusiasme
 • Handlekraftig og målrettet tilnærming til oppgaver.
 • Initiativrik i utførelsen av oppgaver.
 • Selvstendig og strukturert
 • Ansvarsbevisst og forretningsorientert.
Vi tilbyr
 • Konkurransedyktig lønn.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert helseforsikring.
 • Attraktive velferdsordninger.
 • Et levende og variert arbeidsmiljø hvor ingen dager er like.
 • Vi tilbyr muligheter for å styrke din faglige kompetanse.

Dette er en spennende mulighet til å spille en avgjørende rolle i utviklingen av Tromsø lufthavn og Avinor som helhet. Hvis du har den nødvendige erfaringen og kompetansen, og trives med å arbeide i et dynamisk og hektisk miljø, kan dette være din mulighet til å gjøre en betydelig innvirkning på Norges luftfartssektor.

For mer informasjon - kontakt Guro Lemika Larsen i TEMP-TEAM AS, Tromsø :
e-post til gla@temp-team.no, eller på telefon 982 44 759.


Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt

Om arbeidsgiveren
Vi er cirka 2800 ansatte som sammen driver 43 flyplasser i Norge – og sørger for at nesten 50 millioner passasjerer kommer seg trygt opp i luften og ned igjen. De fleste nordmenn, og de som kommer på besøk til Norge tenker ikke så mye over Avinor, men bruker nesten alle tjenestene våre i forbindelse med flyreisen – og takket være disse kan vi opprettholde et stort nettverk av også mindre lønnsomme flyplasser gjennom tax free-salg, parkering og avgifter for å oppholde seg i norsk luftrom. Vi kaller dette for Avinormodellen – og den bidrar til at folk som bor i utkantstrøkene også får kort vei til jobb, sykehus, utdannelse og så videre, takket være finansiering fra de større flyplassene. 
Avinor er en viktig brikke i å gjøre luftfarten grønnere og bærekraftig på sikt. Vi jobber tett med miljøorganisasjoner, er sentral i utviklingen av bærekraftig flydrivstoff og elektriske fly. Dette er avgjørende for vår overlevelse, og et fantastisk spennende område som omhandler innovasjon og samarbeid med mange spennende partnere. Vi sikter på å være fossilfrie innen 2030!
For at Avinor skal fortsette å levere tjenester og produkter i verdensklasse, må alle være med å utvikle dem. Derfor sier det seg selv at alle typer medarbeidere er ønsket hos oss, uavhengig av bakgrunn, legning, etnisitet, religion, funksjonsevne og alder. Her skal alle føle seg velkomne!
Avinor er underlagt offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du opplyse om dette i søknaden, med en begrunnelse for hvorfor du mener det er grunnlag for unntak. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.
Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av aktuelle søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV, vitnemål og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken vil kunne bli gjennomført av vår samarbeidspartner og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette. 

Bli kjent med Avinor AS 

Temp-Team er et nordisk rekrutterings- og bemanningsbyrå med 17 avdelinger fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Vi leier ut medarbeidere og rekrutterer kandidater til både midlertidige oppdrag og faste stillinger innen alle bransjer og stillingskategorier. Vi har spesialistavdelinger innen Bil & Mekanikk og Bank & Finans, i tillegg til Young Talent Recruitment som jobber med unge og nyutdannede. Oppdragsgiverne våre er både små og store virksomheter over hele landet og har ca. 500 ansatte i arbeid hos våre kunder til enhver tid. I Temp-Team er vi opptatt av å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og gir deg tett og personlig veiledning underveis i jobbsøkerprosessen. Finn drømmejobben blant alle våre ledige stillinger, eller registrer din CV på våre nettsider: www.temp-team.no Vi søker aktivt i vår kandidatbase i forbindelse med alle rekrutteringer.