Industri/Produksjon

Olje/Gass Off-/Onshore/Maritim

Kompetanse innen elektronikk, feilsøking- og liker å være "på farten"?

Jarotech AS

NESBRU
Etter avtale
11.01.2024
Fast

Del:

Skriv ut:

Oversikt

SERVICETEKNIKER


Om stillingen:
Utføre service og reparasjon på anlegg i alle størrelser, samt miljømålinger på gasskjeler. Innebærer en del reisedøgn, da kundesegmentet er spredt over hele Norge. Noen utenlandsreiser. Rullerende 24 timers vaktordning fra september til mai. Du får egen servicebil. Relevante kurs, seminar og opplæringstilbud. Konkurransedyktige lønnsvilkår med overtid, diett og bonusordninger. Gode pensjonsordninger, -livs– og helseforsikringer, samt AFP

Vi søker deg på laget som;
- Er positiv, engasjert og «sulten» på jobben.
- Har forståelse for elektronikk, bør kunne feilsøke med lesing av el-skjema.
- Innehar generelt god mekanisk kunnskap.
- Ikke er redd for å feilsøke- og skru på ting som har gått i stykker.
- Har gode PC kunnskaper- og som lærer lett for å lære deg bruk av nye programmer.
- Innehar B/BE sertifikat
- Behersker norsk og engelsk muntlig og skriftlig.


Er du den vi beskriver over- og på jakt etter ny jobb,  oppfordrer vi deg til å søke stillingen.
 

For mer informasjon, ta kontakt med Janne Rindalsholt i Temp-Team As på telefon 98 24 47 17Temp-Team er et nordisk rekrutterings- og bemanningsbyrå med 17 avdelinger fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. 
Oppdragsgiverne våre er både små og store virksomheter over hele landet og har ca. 500 ansatte i arbeid hos våre kunder til enhver tid. I Temp-Team er vi opptatt av å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og gir deg tett og personlig veiledning underveis i jobbsøkerprosessen. 
Finn drømmejobben blant alle våre ledige stillinger, eller registrer din CV på våre nettsider: www.temp-team.no 
Vi er et ingeniørfirma innen industriell energi, forbrenningsteknikk, spesialbrennere, brennkammer, faste og mobile varmesentraler for fjernvarme/større bygg basert på bio-olje, gass, varmepumper samt fornybar energi basert på solfangere og solceller. Vi prosjekterer og leverer anlegg for biobrensel, alle typer fyrings-/bioolje, biogass, propan, butan, naturgass, hydrogen, CO og alle typer spillgasser. I tillegg egen serviceavdeling som foretar service på anlegg i alle størrelser og vi utfører miljømålinger på gasskjeler.