Varehandel

Salg/Markedsføring

Har du erfaring som leder innen kjededrift?

Temp-Teams oppdragsgiver

OSLO
05.06.2024
Fast

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Til vår populære og svært attraktive oppdragsgiver innen Retail-bransjen ser vi etter en Retail Manager som har teft og interesse for drift, engasjeres av samarbeid på tvers av team og liker å lede personer! Du vil sammen med et entusiastisk og dyktig team bidra til å utvikle ca. 50 butikker innenfor motebransjen i Norge.

I denne stillingen må du være strukturert og effektiv, ha en positiv innstilling, og du motiveres av å skape både forbedringer og resultater. Du trives godt i rollen som leder, og "trigges" av å være en motivator for din kollegaer og medarbeidere som får dem til å "blomstre og utvikle seg"! Du har strategiske egenskaper, tar initiativ og liker hektiske dager i et svært sosialt og dynamisk miljø!

Selskapet tilbyr en spennende og utfordrende jobb i en internasjonal motebedrift, hvor din innsats og dine beslutninger vil være avgjørende for suksess. Sammen med regionsledere vil du være ansvarlig for at selskapets butikker er i overensstemmelse med konseptet og har et høyt servicenivå. Varepresentasjonen og uttrykket er svært viktig og din oppgave vil også være ivareta at dette avspeiler trender kontinuerlig.

Dine hovedoppgaver vil være:
 • Optimering av den daglige driften med fokus på resultatforbedringer
 • Ledelse, personalansvar og daglig sparring med regionsledere
 • Utvikling og optimering av butikkenes uttrykk
 • Sikre av selskapets verdier blir avspeilet i personalet og at kunderservice "står i høysetet"
 • Oppfølging av budsjetter og regnskap
 • Utarbeide planer og strategier gjennom tett dialog med innkjøp, merchandisere og Marketing
 • Planlegge og sikre gjennomføring av kampanjer, interne konkurranser, events i butikkene og workshops for personalet
Ønskede kvalifikasjoner og kompetanse:
 • Grunnleggende kjennskap til butikkdrift, personalansvar og ledelse
 • Det er en stor fordel om du har erfaring fra operasjonell kjededrift
 • Inngående erfaring med budsjetter og nøkkeltall
 • Erfaring innen tekstilbransjen er et pluss, men ikke et krav
 • Har du erfaring fra salg eller markedsføring med fokus på varer og uttrykk, er der svært relevant!
 • Førerkort Kl. B
Selskapet holder til å moderne og lekre lokaler i Oslo, gode parkeringsmuligheter og kort avstand til offentlig kommunikasjon.
Delikat og innbydende kantine. 
Sosialt og uformelt miljø, her har medarbeiderne det gøy på jobb!
Konkurransedyktige betingelser.

Er dette stillingen for DEG? Ikke nøl med å sende oss en kortfattet søknad og oppdatert CV, - vi behandler søknadene fortløpende!

Velkommen som søker!

Har du spørsmål til stillingen, kontakt gjerne Beate Sellevoll Tomren, telf. 982 44 720 eller Line Bleymann, telf. 982 44 714 hos Temp-Team
Temp-Team er et nordisk rekrutterings- og bemanningsbyrå. Vi leier ut medarbeidere og rekrutterer kandidater til både faste stillinger og midlertidige oppdrag innen alle bransjer og stillingskategorier. Oppdragsgiverne våre er både små og store virksomheter over hele landet. I Temp-Team setter vi mennesker i sentrum, og vi er opptatt av å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og vi gir deg tett og personlig veiledning underveis i din jobbsøkerprosess. Temp-Team har ca. 500 ansatte i arbeid hos våre kunder til enhver tid. Du er velkommen til å se om din drømmejobb er å finne blant alle våre ledige stillinger, eller å registrere din CV. Temp-Team er godkjent som bemanningsforetak hos Arbeidstilsynet og sertifisert som "Revidert Arbeidsgiver".