Administrasjon/Kontor/Personal

Har du erfaring med SAP Successfactor og er godt kjent med HR området?

TEMP-TEAM Kolbotn

Kolbotn
10.05.2024
Engasjement

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Er du en dreven HR konsulent med prosjekterfaring og god kjennskap til SAP Successfactor - da er dette kanskje noe for deg?
 

For vår kunde på Kolbotn søker vi etter en konsulent som skal være med i et implementeringsprosjekt i første omgang er dette et engasjement for 12 måneder. Du må ha erfaring med SAP Successfactor, HR prosesser og bør kjenne godt til regelverk og arbeidsmiljøloven. Det vil være en fordel om du kan starte allerede før sommeren. 


Noen av dine oppgaver:  

  • Delta i implementeringsprosjekt
  • Avlaste HR ansvarlig ved behov
  • Ad hoc oppgaver


Vi ønsker kontakt med deg som:

  • Relevant utdanning innen HR og lønn
  • Erfaring med HR oppgaver  A-Å
  • Kjenner godt til regelverk
  • Kjennskap til Visma lønn er en fordel
  • Gode IT kunnskaper
I denne rollen er det viktig å kunne kommunisere godt på tvers i organisasjonen, beherske engelsk godt både muntlig og skriftlig, initiativrik, pliktoppfyllende og selvgående. Som person er du positiv, imøtekommende og har gode samarbeidsevner.

Er dette noe du kunne tenke deg - last opp en kortfattet søknad og CV. Henvendelser behandles fortløpende! Har du spørsmål om stillingen kontakt Stine Ruberg i Temp-Team Kolbotn.

Temp-Team leier ut personell og rekrutterer kandidater til faste stillinger innen de fleste bransjer og stillingskategorier. Vår målsetning er å levere dyktige og motiverte medarbeidere som innfrir våre kunders krav til både faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper. I vår forretningsmodell fokuserer vi på tett personlig oppfølging, etisk forretningsførsel og leveranse som avtalt. Temp-Team ble etablert i Norge i 1985, og har nå 15 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Oslo, Romerike, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, og Tønsberg. Vi har også en egen spesialistavdeling for bil og mekanikk. Vårt hovedkontor ligger ved Nationaltheatret i Oslo. Temp-Team inngår i Juhler Group, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og England. I Norge har gruppen om lag 55 internt ansatte og hadde en omsetning på 284 mill. i 2022.