Økonomi/Regnskap

Har du erfaring med lønn A-Å og ønsker nye utfordringer, se her!

Temp-Team, avd. Østfold

ROLVSØY
Etter avtale
25.01.2024
Fast

Del:

Skriv ut:

Oversikt

LØNNINGSMEDARBEIDER

Pharmatech er en av Nordens ledende virksomhet innen kontraktproduksjon av helsekostmidler, og er i stadig sterk vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Rolvsøy i Fredrikstad.

Vi tar vårt ansvar overfor våre kunder veldig seriøst, og produktene våre er produsert etter de høyeste standarder.

Har du erfaring med lønn A-Å og ønsker nye utfordringer i et solid og spennende selskap? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Hvem er du?
Vi ser etter deg som er glad i regnskaps- og lønnsfaget og vant til å jobbe både selvstendig og i team. Videre tror vi at du trives med å jobbe strukturert og har en løsningsorientert innstillingDu deler gjerne din kunnskap og ønsker å være en bidragsyter og pådriver for å videreutvikle og forbedre rutiner og arbeidssett.

Pharmatech kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø med faglige utfordringer og konkurransedyktige betingelser. I en hektisk hverdag har vi stort fokus på trivsel på arbeidsplassen, det er derfor viktig for oss med en god onboarding for at du skal trives og for at innføringen skal bli så god som mulig.

Dine viktigste oppgaver og ansvarsområder vil være:
  • Lønn A- Å
  • God kjennskap til arbeidsmiljølov samt generelt lover og regler innen lønn
  • Lønnskjøring i Visma Payroll
  • Generellt regnskapsarbeid

Hvilke kvalifikasjoner ser vi etter?
Vi ser etter deg som har faglig tyngde og noen års erfaring innen lønn og regnskap. Du bør være opptatt av et trivelig og inkluderende arbeidsmiljø og aktivt bidra til dette. Vårt arbeidsspråk er norsk så det er viktig at du behersker dette godt både muntlig og skriftlig. 

Rekrutteringsprosessen gjennomføres av TEMP-TEAM. For spørsmål om stillingen ta kontakt med Truls B. Hansen 982 44 763. 

Temp-Team er et nordisk rekrutterings- og bemanningsbyrå med 17 avdelinger fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Vi leier ut medarbeidere og rekrutterer kandidater til både midlertidige oppdrag og faste stillinger innen alle bransjer og stillingskategorier. Vi har spesialistavdelinger innen Bil & Mekanikk og Bank & Finans, i tillegg til Young Talent Recruitment som jobber med unge og nyutdannede. 

Oppdragsgiverne våre er både små og store virksomheter over hele landet og har ca. 500 ansatte i arbeid hos våre kunder til enhver tid. I Temp-Team er vi opptatt av å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og gir deg tett og personlig veiledning underveis i jobbsøkerprosessen. 

Finn drømmejobben blant alle våre ledige stillinger, eller registrer din CV på våre nettsider: www.temp-team.no Vi søker aktivt i vår kandidatbase i forbindelse med alle rekrutteringer.

 
Pharmatech er en av Nordens ledende virksomhet innen kontraktproduksjon av helsekostmidler, og er i stadig sterk vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Rolvsøy i Fredrikstad. Vi tar vårt ansvar overfor våre kunder veldig seriøst, og produktene våre er produsert etter de høyeste standarder.