Bank/Finans/Forsikring

Har du en nese for detaljer? Bli med på laget vårt som Saksbehandler på oppgjørsavdelingen! (Svangerskapsvikariat)

De Lage Landen Finans Norge NUF

LYSAKER
23.04.2024
Vikariat

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Er du en som trives i et veldrevet og strukturert miljø? Drives du av å oppnå suksess og samtidig skape et trivelig arbeidsfellesskap? Har du en iboende motivasjon for å levere ditt beste, hver dag?

Hos DLL Finans søker vi nå en dynamisk og positiv lagspiller til å bli med i vårt team i forbindelse med et svangerskapsvikariat. Vi søker en kollega som elsker tall, er kommunikativ og har en proaktiv tilnærming til arbeidet. Kanskje har du en bakgrunn innen økonomi, finans eller markedsføring, eller kanskje du bare er lidenskapelig opptatt av å skape gode resultater og trives med ansvar?

Dine erfaringer og kvalifikasjoner:

Vi ser etter en person med en universitets- eller høyskoleutdanning, og kanskje du har erfaring med tilsvarende oppgaver? Det viktigste er at du har en positiv innstilling, høy arbeidskapasitet og er komfortabel med å jobbe mot klare mål og frister. Din evne til å opprettholde kvalitet samtidig som du er effektiv, er avgjørende.

Hva du vil gjøre:

Som en del av teamet vårt vil du være ansvarlig for å kontrollere og verifisere kontrakter, administrere finansieringsavtaler, og være et viktig bindeledd mellom ulike avdelinger. Du vil også være andrelinje kontaktpunkt for vår supportavdeling, og du må være komfortabel med å kommunisere både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk.

Hva DLL tilbyr:

Hos DLL blir du en del av et globalt selskap med sterke røtter og en klar visjon. Vi tilbyr ikke bare en jobb, men en mulighet til å bli en del av et kunnskapsrikt og inkluderende miljø. Med fleksible arbeidstider, mulighet for hjemmekontor, og fokus på personlig og faglig utvikling, vil du få sjansen til å trives og vokse sammen med oss.

Alle medarbeidere får anledning til å:

  • Benytte to arbeidsdager per år til frivillig arbeid for en lokal veldedighet
  • Fleksitid med mulighet til å jobbe hjemmefra (innenfor jobbomfang)
  • Online læring og utviklingsprogrammer

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg velkommen til vårt team!

Temp-Team leier ut personell og rekrutterer kandidater til faste stillinger innen de fleste bransjer og stillingskategorier. Vår målsetning er å levere dyktige og motiverte medarbeidere som innfrir våre kunders krav til både faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper. I vår forretningsmodell fokuserer vi på tett personlig oppfølging, etisk forretningsførsel og leveranse som avtalt. Temp-Team ble etablert i Norge i 1985, og har nå 15 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Oslo, Romerike, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, og Tønsberg. Vi har også en egen spesialistavdeling for bil og mekanikk. Vårt hovedkontor ligger ved Nationaltheatret i Oslo. Temp-Team inngår i Juhler Group, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og England. I Norge har gruppen om lag 55 internt ansatte og hadde en omsetning på 284 mill. i 2022.