Bank/Finans/Forsikring

Har du brannfaglig bakgrunn og ønsker å jobbe som instruktør ?

If skadeforsikring

Hobøl
29.05.2024
Fast

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Ønsker du regulerte arbeidstider og nye utfordringer innen brann og skadeforebygging?
Er du god på å skape engasjement?

Er du genuint opptatt av sikkerhet og forebyggende arbeid?
Liker du variasjon og aktivitet i hverdagen?

Hvis ja  - da er dette kanskje perfekt for deg?


Da kan du bli vår nye inspirerende og engasjerende instruktør til If Sikkerhetssenter! If Sikkerhetssenter holder til i Hobøl, ved grensen til Akershus og 10 minutter fra E6.  

If Sikkerhetssenter tilbyr:
En spennende og utfordrende jobb med stort fokus på forbyggende arbeid hvor du vil bli en del av et team som utgjør en forskjell for våre kunder når det kommer til sikkerhet og beredskap. Du blir en positiv bidragsyter til våre kunders HMS-arbeid og til den enkelte kursdeltakers kompetanse innen skadeforebyggende og skadebegrensende arbeid. Du vil få støtte og opplæring av dyktige kolleger som har solid fagkompetanse og lang erfaring. Vi har fleksible arbeidstidsordninger, gode forsikringsavtaler og markedets beste pensjonsordning.

Rollen:
Vi ser etter en kollega til vårt instruktørteam. Vi skal sammen levere de beste beredskapsrelaterte og skadeforebyggende kurs og øvelser. Kursene har stor variasjon, primært innenfor fagområdet brann/brannforebyggende, sikkerhet, industrivern og førstehjelp. I rollen vil du også bidra til å underbygge If's merkevare som et kompetent og samfunnsansvarlig forsikringsselskap som tar sikkerhet og trygghet på alvor.

Ansvar og oppgaver:
 • Kursinstruktør og hovedansvarlig for enkeltkurs og aktiviteter ved senteret 
 • Representant ovenfor eksterne samarbeidspartnere
 • Forberede kurs/øvelser og andre oppgaver i forbindelse med sikkerhet og drift av senteret
 • Bidra til utvikling av kurs, kursmateriale og dokumentasjon i forbindelse med kurs
 • Klargjøre, gjennomføre, evaluere og utføre etterarbeid, samt kontinuerlig vedlikehold på senteret

Hvem er du?
Du har gjerne relevant bakgrunn innenfor brannfaget eller industrivern, og gjerne erfaring fra undervisning og førstehjelp. Du er oppdatert på lover og forskrifter relatert til sikkerhetssenterets fagområder.

I tillegg tror vi at du:
 • Er trygg i rollen som instruktør for både små og store grupper, er inkluderende og har gode pedagogiske evner.
 • Har svært gode HMS-holdninger.
 • Har god fysisk form og kan bestå de fysiske kravene til røykdykking.
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, og er tydelig i din formidling.
 • Er en raus lagspiller som bidrar med positivitet i teamet og bygger gode relasjoner.
 • Teamplayer med ansvar for egne arbeidsoppgaver.
Interessert og vil vite mer? Gå inn på linken: 
https://www.if.no/bedrift/partnere/ifsikkerhetssenter/startside 

Vi benytter Semac for bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. I tillegg til referansesjekk kan kandidater bli sjekket på internett og i sosiale medier, i den grad det er tillatt av lovgivning.

Søknader behandles forløpene, så ikke vent med å sende oss din cv og søknad.  Har du spørsmål til stillingen - kontakt oss gjerne.

Vi ser frem til å høre fra deg! 

 
If Skadeforsikring er det eneste forsikringsselskapet i Nord Europa som tilbyr kurs og øvelser i skadeforebygging på et eget sikkerhetssenter. Som instruktør hos oss får du bidra til å forbygge uønskede hendelser og til å begrense skadeomfang hos alt fra privatpersoner til store industrikunder gjennom å dele din kunnskap og erfaring. Vår visjon er å være en ledende sivil aktør innen skadeforebyggende kurs og øvelser, og du vil bli en viktig brikke i dette arbeidet! Gjennom våre daglige aktiviteter bidrar vi til gode risikominimerende holdninger og adferd hos våre kunder. Målsettingen vår er å forhindre personskader, redde liv og minimere tap av verdier. Vi har årlig besøk av over 3 000 kursdeltakere.