Industri/Produksjon

Ingeniøryrker

Gløder du for for elektronikk, data og finmekanikk? Da kan det være DEG vi trenger på teamet!

Temp-Team avd. Sandvika

Sandvika
Etter avtale
07.05.2024
Vikariat

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Vår kunde tilbyr markedets beste elektronikkprodukter. Grunnet ferieavvikling og permisjoner internt, søker vi to allsidige og praktisk orienterte produksjonsteknikere med glødende interesse for "kinderegget" elektronikk, data og finmekanikk. Varighet på begge vikariatene er 4-6 måneder. 

Som produksjonstekniker vil du jobbe teambasert på operativ produksjonslinje; du kan regne med spennende og aktive jobbhverdager sammen med dyktige og erfarne kolleger. Oppstart er ønsket så raskt som mulig, og full opplæring vil bli gitt. 


Oppgaver:
 
  • Lodding, kabelstøp og montasje av deler og komponenter
  • Testing og kvalitetssikring av produkter 
  • Ansvar for å overvåke og kontrollsjekke maskiner og produksjonsutstyr
  • Bistå øvrig produksjonsenhet med andre arbeidsoppgaver ved behov


Ønskede kvalifikasjoner:
 
  • Gjerne erfaring fra teknisk produksjonsmiljø innen elektronikk, IT, mekanikk, elektro, automasjon etc, men full opplæring vil bli gitt
  • Teknisk interesse, og evne til å brette opp ermene og finne praktiske løsninger på ethvert problem
  • God datakompetanse - gjerne fra testmiljø
  • Beherske norsk og engelsk flytende muntlig og skriftlig


Begge stillinger gir meget gode faglige utfordringer - et inkluderende og godt arbeidsmiljø må også nevnes som en bonus! 

Ta gjerne kontakt med Rekrutteringsansvarlig Elin A. Grønnerød i Temp-Team Sandvika for mer informasjon om stillingen.
 
Temp-Team leier ut personell og rekrutterer kandidater til faste stillinger innen de fleste bransjer og stillingskategorier. Vår målsetning er å levere dyktige og motiverte medarbeidere som innfrir våre kunders krav til både faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper. I vår forretningsmodell fokuserer vi på tett personlig oppfølging, etisk forretningsførsel og leveranse som avtalt. Temp-Team ble etablert i Norge i 1985, og har nå 15 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Oslo, Romerike, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, og Tønsberg. Vi har også en egen spesialistavdeling for bil og mekanikk. Vårt hovedkontor ligger ved Nationaltheatret i Oslo. Temp-Team inngår i Juhler Group, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og England. I Norge har gruppen om lag 55 internt ansatte og hadde en omsetning på 284 mill. i 2022.