Håndverk/Bygg/Anlegg/Mekanikk

Er du vår nye operative prosjektleder med erfaring som tømrer?

Muribø AS

Oppegård
14.11.2023
Fast

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Har du erfaring som prosjektleder med byggeteknisk bakgrunn. Da kan det være deg vi leter etter!


TØMRER, MURER OG ELEKTRIKER I ETT OG SAMME FIRMA
Vårt mål er å gi kunden tryggheten de trenger fra én og samme leverandør, hvor tømrer, murer og elektriker snakker sammen. Resultatet er mer effektive oppdrag og enklere kommunikasjon. Våre oppdrag er for det meste til privat markedet i Nordre Follo og Oslo syd.

Vi ser etter deg som har erfaring med prosjektledelse fra A-Å og kan lede våre byggeprosjekter fremover. Det er viktig at du kan planlegge, gjennomføre og følge opp våre prosjekter med alt fra tilbud, kontakt med samarbeidspartnere, innkjøp, oppfølging av ansatte og i tillegg være en god støtte i det daglige arbeidet.

For å trives i denne rollen må du kunne jobbe strukturert, ta initiativ, og være beslutningsdyktig. Du bør ha høy gjennomføringsevne, kommunisere godt med ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Som person er du positiv, utadvendt, fleksibel, og selvfølgelig god på kunderelasjoner. 

Noen ansvarsoppgaver vil være:
  • Ta imot forespørsler via telefon og e-post
  • Avtale og gjennomføre befaringer
  • Innhente tilbud/pris fra samarbeidspartnere 
  • Utarbeide komplett totaltilbud til kunden. 
  • Ansvar for oppstart, gjennomføring og sluttføring av prosjekter
  • Bistå og være en faglig støttespiller for de ansatte ute på jobb
  • Utarbeide dokumentasjon for utsendelse til kunde
  • Fakturering
  • Reklamasjoner og oppfølging
  • Koordinere og planlegge ressurser
Kvalifikasjoner:
Relevant arbeidserfaring som tømrer eller byggeteknisk bakgrunn. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Vi kan tilby varierte og interessante arbeidsoppgaver, i et hyggelig og godt arbeidsmiljø. Du vil få muligheten til å planlegge din egen arbeidshverdag.

Høres dette ut som jobben for deg – last opp din CV og en kortfattet søknad så snart som mulig! Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med enten Stine Ruberg eller Berit Vefald i Temp-Team avd. Kolbotn. Alle søknader vil bli behandlet fortløpende.
Muribø AS drives av brødrene Tomas og Kristian Muribø, som begge har mangeårig erfaring innen hver sine bransjer. Brødrene har tidligere drevet firmaene Muribø Bygg AS og Muribø Installasjon AS hver for seg, men har nå slått sammen selskapene for å kunne gi kundene et mer komplett tilbud. Ved nyttår 2022 overtok vi nye lokaler på Oppegård. Her har vi samlokalisert kontor og lager for elektrikere og tømrere. Vårt mål er å gi deg tryggheten du trenger fra én og samme leverandør, hvor tømrer, murer og elektriker snakker sammen. Resultatet er mer effektive oppdrag og enklere kommunikasjon.