Industri/Produksjon

Er du praktisk anlagt og teknisk interessert? Da bør du se her!

Yara Norge AS

OSLO
30.05.2024
Vikariat

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Yara International ASA sitt hovedkontor er lokalisert i Drammensveien 131. De har 2 mindre kontorlokasjoner i tillegg, 2-3 minutters gange unna hovedkontoret.
Hovedkontoret i Drammensveien er ett en-bruker-bygg med 400 ansatte og 40 forskjellige nasjonaliteter.
Yara har egen kantine, auditorium, gym, tak-terrasser og bakhage der de dyrker grønnsaker.


Driftstekniker tilhører «facility-management-teamet» som består av 6 personer, inkl resepsjon. Driftstekniker har utstrakt kontakt med samtlige ansatte, inkludert Yaras konsernledelse, samt utstrakt leverandørkontakt. 
 
Arbeidstid: 07-15 eller 08-16. 
Oppstart i august og varighet i 12 mnd i første omgang. 
 
Vi ønsker oss gjerne at du har erfaring fra næringsbygg, at du er praktisk anlagt og har god teknisk forståelse. God muntlig- og skriftlig formuleringsevne i norsk og engelsk er viktig siden du vil ha kontakt med kollegaer fra ulike nasjonaliteter. Vi ser etter deg som er serviceinnstilt og løsningsorientert, og som ønsker å gjøre hverdagen til dine kollegaer lettere. Du må ha førerkort klasse B fordi du noen ganger har behov for å kjøre bil. 
 
 Arbeidsoppgaver
  • Ansvarlig for daglig vedlikehold av fellesarealer og utearealer; avfallshåndtering, vedlikehold av grønt områder, snørydding, ansvar for nøkkelhåndtering mv.
  • Andre oppgaver i forbindelse med vedlikehold eiendommens tekniske anlegg, sjekk av pumper/ventilasjonsaggregat mm
  • Daglig kontakt og oppfølging med Yaras ansatte vedr. små tekniske reparasjoner, flytting av kontormøbler i kontorlokalene
  • Igangsette og lede mindre tekniske reparasjoner, utføre inspeksjoner mm.
  • Rapportere feil, mangler og avvik til nærmeste ansvarlig leder
  • Ha god dialog med eksterne leverandører.
  • Forefallende arbeid som å skifte lyspærer og kontroll av fellesarealer
  • Nært samarbeid med resepsjonen
  • Bistå ved større interne/eksterne arrangementer
 
 
Yara er et internasjonalt selskap med hovedkontor på Skøyen i Oslo. I Norge har vi to fabrikksteder som produserer mineralgjødsel, i Porsgrunn og Glomfjord. Markedsavdelingen til Yara Norge sitter på hovedkontoret på Skøyen i Oslo. Yara Norge jobber daglig med oppfølging av forhandlere, logistikk og vareflyt, agronomisk rådgiving og markedsføring.