Administrasjon/Kontor/Personal

Er du ledig nå og søker jobb innen kundeservice/backoffice/salgssupport?

TEMP-TEAM Kolbotn

Kolbotn
10.06.2024
Vikariat

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Vi i Temp-Team på Kolbotn har et godt samarbeid med mange bedrifter i hele Follo og Oslo syd og jobber nå med faste stillinger og engasjementer.

Vi jobber både med oppdrag som krever høy kompetanse og jobber som passer perfekt for deg som søker lettere stillinger innen kontor, administrasjon og kundeservice.


Nå har vi bl.a. oppdrag innen: 

  • Salgsstøtte / koordinering
  • Backoffice / ordre- og fakturabehandling
  • Kundeservice med mer…


Vi ønsker kontakt med deg som kjenner deg igjen i dette:

  • Erfaring med én eller flere av ovennevnte oppgaver eller relevant utdannelse.
  • Generelt god datakompetanse.
  • I arbeid er du effektiv, pliktoppfyllende og selvgående.
  • Som person er du positiv, imøtekommende og har gode samarbeidsevner.

Er dette noe du kunne tenke deg - last opp en kortfattet søknad og CV. Henvendelser behandles fortløpende! Har du spørsmål om stillingen kontakt Stine Ruberg i Temp-Team Kolbotn.

Temp-Team leier ut personell og rekrutterer kandidater til faste stillinger innen de fleste bransjer og stillingskategorier. Vår målsetning er å levere dyktige og motiverte medarbeidere som innfrir våre kunders krav til både faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper. I vår forretningsmodell fokuserer vi på tett personlig oppfølging, etisk forretningsførsel og leveranse som avtalt. Temp-Team ble etablert i Norge i 1985, og har nå 15 avdelinger lokalisert i Bergen, Drammen, Hønefoss, Kolbotn, Kristiansand, Oslo, Romerike, Sandvika, Sarpsborg, Stavanger, Trondheim, Tromsø, og Tønsberg. Vi har også en egen spesialistavdeling for bil og mekanikk. Vårt hovedkontor ligger ved Nationaltheatret i Oslo. Temp-Team inngår i Juhler Group, en internasjonal gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, og England. I Norge har gruppen om lag 55 internt ansatte og hadde en omsetning på 284 mill. i 2022.