Transport/Logistikk/Varehus/Innkjøp

Er du en trygg sjåfør?

Temp-Team AS avd. Drammen

Drammen
Etter avtale
08.02.2024
Engasjement

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Axess Logistics har stor lidenskap for biler og biltransport. Vi transporterer og tilpasser biler både til forhandlere og privatmarkedet og vi utfører alle oppdrag med høy grad av kvalitet og effektivitet.
Gjennom våre skreddersydde logistikkløsninger og vår unike infrastruktur, er vi alene på markedet om å kunne tilby en komplett løsning for billogistikk for importerte kjøretøy til det skandinaviske markedet.
Vår høye kapasitet, i kombinasjon med solid teknisk ekspertise, har gjort at vi har blitt en av markedets ledende påbyggere. Vi gjør det mulig å hente hjem en ferdigutrustet og leveringsklar bil.
Vi er effektive, løsningsorienterte og nytenkende i arbeidet vårt, og vi kan garantere høy kompetanse i alle ledd. Kundens behov er alltid i fokus, og vi er med deg fra første kontakt til leveransen er utført.

 

Vi søker terminalarbeidere!

For vår kunde Axess Logistics søker vi terminalarbeidere.
Arbeidsoppgavene er å flytte biler rundt på området til Axess, bilene skal flyttes fra et sted til et annet over korte avstander. 


Vi ser etter deg som har hatt førerkort klasse b for manuell og automatgir i minimum 2 år. Du kjører bil daglig og er en trygg og forsiktig sjåfør i alt slags vær! 
Det er viktig at du er smidig og har god vurderingsevne på avstander.
Du kjenner deg igjen i at du har høy arbeidsmoral og har engasjement og ansvarsfølelse for de oppgavene du får.
Du må være effektiv og ha respekt for arbeidet du gjør, samt ha stor respekt for bilene du kjører i denne jobben.
Du samarbeider godt med andre og er opptatt av at alle skal ha det bra på jobb. I hektiske perioder er du typen som stiller opp og jobber overtid når det er behov for det. 

Alt arbeid foregår ute, sommer som vinter. Du er omstillingsdyktig, effektiv og har gode holdninger. 

Arbeidstiden er 07.00-.15 00. Noe overtid må beregnes når det ankommer mange biler. 
Gode lønnsbetingelser og kantineordning. Her får du varierte dager og flotte kolleger! Arbeidssted er Holmen i Drammen.
Opplæring vil bli gitt. I denne jobben må du snakke og skrive flytende norsk.

Synes du dette høres spennende ut, er det bare å søke. Alle søknader vurderes og vi kaller inn til intervju  forløpende. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Lene Thorbjørnsen på telefon 982 44 734 eller mail lth@temp-team.no


Temp-Team er et nordisk rekrutterings- og bemanningsbyrå med 17 avdelinger fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Vi leier ut medarbeidere og rekrutterer kandidater til både midlertidige oppdrag og faste stillinger innen alle bransjer og stillingskategorier. Vi har spesialistavdelinger innen Bil & Mekanikk og Bank & Finans, i tillegg til Young Talent Recruitment som jobber med unge og nyutdannede. 

Oppdragsgiverne våre er både små og store virksomheter over hele landet og har ca. 500 ansatte i arbeid hos våre kunder til enhver tid. I Temp-Team er vi opptatt av å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og gir deg tett og personlig veiledning underveis i jobbsøkerprosessen. 

Finn drømmejobben blant alle våre ledige stillinger, eller registrer din CV på våre nettsider: www.temp-team.no Vi søker aktivt i vår kandidatbase i forbindelse med alle rekrutteringer.