Håndverk/Bygg/Anlegg/Mekanikk

Industri/Produksjon

Er du en serviceinnstilt industrimekaniker, automatikk mekaniker eller elektriker med mekanisk kompetanse?

Busch Vacuum Solutions Norway AS

DRØBAK
06.02.2024
Fast

Del:

Skriv ut:

Oversikt

Vi ønsker å styrke vårt serviceteam, og søker deg som vil dekke opp for kundene våre i hele Norge.
Er du en serviceinnstilt tekniker med bakgrunn som industrimekaniker, automatikk mekaniker eller elektriker med mekanisk kompetanse/Teknisk Fagskole? Så er du den vi søker til vår stilling som Servicetekniker for hele Norge.

Med denne ansettelsen vil vi dekke opp for hele Norge, men du blir del av et godt innarbeidet, salgsorientert og dyktig team i Drøbak, Bergen og Trondheim. 
Du kan være bosatt hvor som helst i Norge, men i nærheten av en flyplass. Det vil uansett bli mange dager på reise.

Hovedoppgavene i stillingen vil være service, vedlikehold og reparasjonsarbeid på eksisterende installasjoner, oppstart/ montering av nye anlegg og vil gjelde hele produktspekteret av vakuumpumper og vakuumsystemer. Det vil være en selvstendig og variert jobb med utviklings muligheter for den rette person, med målsetting om å øke med ytterligere en person etter behov.
Du må trives med å være på farten og like å samarbeide med kunder så vel som med gode kolleger.

Vi søker en effektiv og initiativrik servicetekniker med erfaring fra service på roterende utstyr eller tilsvarende arbeid. Fagbrev som industri mekaniker, elektriker med mekanisk kompetanse eller annen mekanisk utdannelse. Mekanisk bakgrunn og erfaring kan kompensere for fagbrev.

Dette er en stilling med muligheter for god utvikling innenfor vårt spesialfelt som er vakuumtekniske løsninger. Du vil bli en spesialist innenfor vårt fagfelt. Samtidig blir du kjent med mange forskjellige bedrifter innenfor næringsmiddelindustri, oljebransje og mye annet.
Vi tilbyr gode betingelser, pensjonsordning og forsikringer (reise, behandlings og livsforsikring), og tilrettelagt opplæring etter behov.
Vi har et godt arbeidsmiljø med hjelpsomme og serviceinnstilte medarbeidere.

Kan dette være jobben for deg - last opp din CV og en kortfattet søknad!
Ønsker du flere opplysninger om stillingen – ikke nøl med å ta kontakt med Heidi Strømberg i TEMP-TEAM, 982 44 716  
 
Busch Vacuum Solutions Norway AS ble etablert i Norge i 1990 og befinner seg i Drøbak, ca. 45 minutter sør for Oslo. Vi er et team med 50 ansatte, og med vår erfaring og kjennskap til det norske markedet har vi etablert oss som et av Norges største kompetansesentre innen alle vakuum områder. Vi håndterer alt fra salg av enkeltstående vakuumpumper og mindre standardsystemer til store turn key- anlegg. Hos oss er ingen kunder for små eller for store. For oss er det viktigste at de får den løsningen de har behov for, uansett hvilken industrisektor de tilhører. Å finne den riktige vakuumløsningen kan i enkelte tilfeller være komplisert og det kreves ofte avansert beregning, 3D-modellering og nøyaktig planlegging. Vi har derfor en egen ingeniøravdeling som håndterer dette. I tillegg har vi en stor serviceavdeling som utfører service- og vedlikehold, reparasjoner eller overhalinger, enten i vårt moderne serviceverksted eller på brukerstedet – uansett hvor i Norge.